Προς το περιεχόμενο

Agellous

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Agellous

  • Ημερομηνία γέννησης 05/02/1988

Agellous's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχει αυτό από το προφιλ Main Still Picture που προτάθηκε απο το HEVC και γενικά πάει δυνατά για αντικαταστάτης του JPEG? http://en.wikipedia.org/wiki/High_Efficiency_Video_Coding#Main_Still_Picture
  2. Δε μάς λέει όμως το bitrate της συμπιέσης. Γιατι μπορεί να είναι 8K αλλά να έχουν κόψει τόσο σε ποιότητα που το bitrate να είναι πολύ χαμηλό. Επίσης δε μας λέει πόσα UHF κανάλια χρησιμοποιήθηκαν για την μετάδοση.
  3. Επείδη έτυχε να μάθω πως φτιάχνετε ένα παιχνίδι για playstation 3 (Cell CPU) πίστεψε με ούτε τις εταιρίες συμφέρει να βγάλουν games για την συγκεκριμένη κονσόλα. Για να πιάσει το ps3 τις επιδόσεις που υπόσχεται (218 GFlops) ο προγραμματιστής πρέπει να κάνει τα παααααααααααααααααντα χειροκίνητα. Το μοντέλο του xbox απο την άλλη είναι αρκετά παρόμοιο με των υπολογιστών. Εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι οτι πάμε για κοινά παιχνίδια σε κονσόλες - pc. Διοτί το cross platform κοστιζεί πάρα πάρα πάρα πολύ.
  4. Όχι ακριβώς. Η σημασιολογία έχει να κάνει με το Semantic Web(Web 3.0) και δε βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη αλλά σε οντολογίες. Ως τώρα οι μηχανές δεν καταλάβαιναν αυτά που διάβαζαν απλά τα αποθήκευαν. Με το Web3 θα αλλάξει αυτό. Παράδειγμα χρήσης Web3 είναι το facebook που χρησιμοποιεί οντολογίες.
  5. Το RassPi θα πάρει android 1000%. Το θέμα είναι ότι με το κόστος του βλέπουμε πόσο μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες smartphones. Όχι τόσο με το RassPi αλλά με αυτό. http://rhombus-tech.net/allwinner_a10/ Είναι αρκετές φορές καλύτερο από το RassPi και αν υπάρξει παραγγελία άνω 100k κομμάτια η τιμή του θα είναι 15$!!!!!!!!! Τώρα βρίσκεται στα 40-50$. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες.
  6. Όπως και σε κάποια raid κάποιοι από όλους τους δίσκους είναι για backup ( όχι όλων τα bytes προφανώς ) και όταν κάποιος χαλάει το πετάς βάζεις τον άλλον και χρησιμοποιούνται κάποιοι "πάρα πολύ έξυπνοι" αλγόριθμοι και ανακτάς τα δεδομένα. Αυτά...
  7. Και τι έχει να πει ο αρθρογράφος για το Kmeaw CFW που είναι συμβατό με τον Gaia Manager 2.01 και δεν έχει χαλάσει καμία κονσόλα; Το PS3 έσπασε. Όλα αυτά είναι damage control.
  8. Πως να βαλει κανεις ιντερνετ? Οταν βρισκετε εκτος καληψης των ευριζωνικων δικτυων! Σημερα το ετος 2008 εχω προσβαση στο ιντερνετ με την μεγιστη ταχυτητα τον 49Kbps ελεος , ΟΤΕ και πολιτικοι τον χαλβα τους! Τελη του μηνος ξεκιναν τα εργα για οπτικες ινες εδω και ενα χρονο! Εδεσσα
  • Δημιουργία νέου...