Προς το περιεχόμενο

Chemical

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    721
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Chemical

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Chemical's Achievements

  1. Chemical

    eFootball 2022

    Εγώ πάντως στη 3η κατηγορία οι μισοί που τυχαίνει να παίξω είναι div 1 ranked, και στην τελευταία αγωνιστική να κρίνεται η παραμονή. Το unresponsiveness πάντως αλλάζει εντελώς τα δεδομένα δυσκολίας. Ειδικά όταν παίζεις κατοχή. Και δυστυχώς τελευταία συμβαίνει συχνά.
  2. Έλα κόψτε την πλάκα τώρα, πρωταπριλιά του χρόνου πάλι Κάνε κάνα code review μπας κ σωθούμε
  3. Chemical

    eFootball 2022

    Μπράβο σας, εγώ μόλις ανεβαίνω 5η πέφτω στην 6η και μετά πάλι 5η. Δυσκολεύομαι πολύ στο 1 Vs 1. Προσπαθώ να βρω αγωνιστική ταυτότητα, περισσότερο παίζω possession αλλά χωρίς ντρίμπλα δεν πας μακρυά και πλέον το έχω γυρίσει σε 4-4-2 με quick counter και γιομες στον target man. Δύσκολα πάντως
  4. Chemical

    eFootball 2022

    2η κατηγορία? Πολύ δυνατός. (Παίζει να έχουμε παίξει αντίπαλοι κάτι μου θυμίζει το formation)😄. Εγώ έχω πάρει παίκτες του Παναθηναϊκού και τους κάνω grow. Έχω φτάσει μέχρι 5η. Είναι πολύ καλό το game.
  5. Chemical

    eFootball 2022

    Για το ίδιο παιχνίδι μιλάμε? 🙃Σαν εμπειρία ποδοσφαίρου είναι αυτή την στιγμη καλύτερο από fifa 22 κ pes 21, για τα υπόλοιπα συμφωνώ.
  6. Chemical

    eFootball 2022

    Άρχισα να συνηθίζω το σύστημα άμυνας στο v.0.9 και ήλπιζα σε κάποιο ρεγουλαρισμα του ai για κάποιες αστοχίες, τελικά ενέδωσαν στο να φτιάξουν ένα κλασσικό pes. Ξενέρωσα. Επίσης χωρίς masterleague δεν είναι το ιδιο
  7. Θεούς κ δαίμονες θα πληρώσει για να μας πείσει
  8. Chemical

    eFootball 2022

    https://www.konami.com/efootball/en-us/page/update_announcement_20220406 Official release 14 Απριλίου
  9. Chemical

    eFootball 2022

    Παιδιά το δοκίμασα σήμερα σε Xbox series s, μια χαρά μου φαίνεται, έχω να παίξω PES πολλά χρόνια συστηματικά και αυτό μου φάνηκε διαφορετικό, ακόμη πιο τεχνικό από το PES στο gameplay. Τα γραφικά καλουτσικα αν και προσωπικά με ενδιαφέρουν περισσότερο τα physics και το gameplay. Θελει περισσότερο effort στις πάσες. Ελπίζω να πάει καλά και να μην το γυρίσουμε στα arcade της EA. Είναι ακόμη beta αλλά έχει προοπτική πιστεύω.
  10. Ακόμη να παραλάβετε το MacBook Pro σας, από τις 6 Δεκεμβρίου είναι ανοικτό αυτό το thread 🙃
  11. Wsl2 Ubuntu sub system στη δουλειά (software engineering), it just works, δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει, ακόμα και αυτά που δεν έχει, 3rd parties φροντίζουν για αυτό. Alpine images για dockerized περιβάλλοντα.
  12. "Κλάπηκαν καραμέλες συνολικής αξίας 1.7 εκατομμυρίων ευρω" We should invest in candies right now, the next big thing of our generation
  13. Δεν είναι θέμα λογοκρισίας (off this topic) αλλά privacy, κανονικά θα έπρεπε να εύχεσαι οι FANG να τηρουν το ευρωπαϊκό privacy. Βέβαια εδώ μιλάμε για device permissions για το οποίο η Google είναι πολύ ελαστική σε σχέση με το apple store. Έχω κάνει deploy δεκάδες apps εκατέρωθεν, τα restrictions στο apple store είναι πολύ ισχυρότερα σε αυτό το πλαίσιο.
  • Δημιουργία νέου...