Προς το περιεχόμενο

Izzy Stradlin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Izzy Stradlin

  • Ημερομηνία γέννησης 10/09/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Χανιά
  • Απασχόληση
    Τεχνικος Δικτυων H/Y

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Izzy Stradlin's Achievements

  1. Το θεμα είναι οπως προ είπες το Soc! Απλα ευτύχως που ήταν LG τα N5 και N5Χ, γιατι αν ηταν Samsung αντικατασταση ή επισκευη μεσα στην εγγυηση δεν θα γινοταν ουτε στην δευτέρα παρουσία! Στο N5X του αλλαξαν 3 φορες πλακετα μεσα στην εγγυηση δωρεαν !!!!!! Για το software παντως αν και ας πουμε "heavy" user που ειμαι δεν ειδα καποιο τραγικο bug! Οχι παντως του τυπου Android One να κυκλοφορουν update και μετα να το κοβουν και να το ξανακυκλοφορουν μετα απο 1 μηνα!
  2. Αυτοι ειχαν ενα προγραμμα που εκοβαν ολες τις αποδειξεις. Το βραδυ πριν το κλεισιμο το προγραμμα σου εβγαζε τις αποδειξεις με καρτες εξω και πειραζες αυτες με τα μετρητα! Και οταν εμπαινε ΣΔΟΕ μεσα εκεινη την μερα τοτε βγαζαμε κανονικο -Ζ-. Αν θελει καποιος να κανει κομπινα δυστυχως με τα μετρητα θα κανει!
  3. Διαβαζω ολα αυτα που γραφετε αγαπητοι συμφορουμιτες και η αποψη μου ειναι οτι πληρωνουμε σε ολα με POS ακομα και για 0,10€. Εδω καταστηματα βγαζουν κανονικα αποδειξεις και στο τελος της ημερας πιανουν το αντιστοιχο προγραμμα και κανουν ενα ψαλιδι 80 και 90% κατω! Αρα σε περιπτωση που δεν εχει ελεγχος επιτοπου τοτε ο αλλος τσεπωνει τα μετρητα που ειναι μαυρα! Το λεω εκ πειρας γιατι δουλευα σε τετοιο μαγαζι που εκανε τετοια κομπινα! Μονο με τις καρτες εμφανιζοταν κανονικο το -Ζ-!
  4. Και αν δεις στο βιντεο η μια τυπισσα εκνευριστηκε που το κλεμμενο της δεμα την εκανε μ.... καλλιγραφία και ελεγε με θρασος εξω απο το σπιτι μου! Εκει μαλλον νομιζουν οτι η φραση find it keep it εχει εφαρμογη σε ολα! Ακομα και στο δεμα που αλλος εχει πληρωσει και το περιμενει πως και πως!
  5. Εγω παντως αναριωτιεμαι πως την εβγαλε ο AntMan δεν θελω να κανω spoiler για οποιον δεν εχει δει την ταινια! Αλλα εχει ενδιαφερον το πως πηγε εκει!
  6. Εμενα δουλεψε ρολοι! Δοκιμασε να βαλεις την γλωσσα του κινητου στα Αγγλικα! Ετσι το εχω εγω!
  7. Προσωπικα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω... Αν γυριζεις καθε βραδυ σπιτι σου νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να το βαζεις στον φορτιστη. Και σαν power user σε Nexus 5X με 2700mAh εβγαζα την ημερα! Δεν θα μιλησω για μεγαλυτερες μπαταριες που κυκλοφορουν σε αλλες εταιριες οπως Xiaomi, Lenovo, LG και η λιστα συνεχίζεται. Εκτος αν καποιος κανει μερες να γυρισει σπιτι του λογο οτι βρισκεται στο δρομο (πχ οδηγος) τοτε του χρειαζεται ακομα μεγαλυτερη μπαταρια. Γνώμη μου παντα αυτο!
  8. Η alcatel ηταν χρονια μπροστα με το OneTouch Max! Αν σου τελειωνε η μπαταρια του εβαζες και τις AAA
  9. Εμενα η Vikander μου φαινετε σα ξενο σωμα στην ταινια. Δεν εχει την φυσικοτητα(τουλαχιστον στο trailer) του χαρακτηρα. Ισως αν βαζαν την Camilla Luddington που εδωσε και την φωνη στο reboot του 2013 και το Rise of the Tomb Raider να ηταν καλυτερη επιλογη και ποιο κοντα στο νεο σχεδιασμενο σωμα της Lara!
  10. Πρωην κατοχος moto360 και νυν κατοχος ενος εκπληκτικου sony smartwatch 3 με 1.5 android wear! Μπορει να υπηρχε γκρινια στην αρχη που δεν το πηραμε το update αλλα τωρα το βλεπουμε με αλλο ματι
  11. Αναμνησεις το παιχνιδι! Τι μας θυμησες τωρα! Ενταξει αν δεν το παρουμε Day One θα το παρουμε απο τον "θειο"!
  12. Παιδια τοσο καιρο εχουν την τηλεματικη στα λεωφορεια και τωρα εκφραζουν την ανησυχια τους; Η κεραια δεν βρισκεται μεσα στο λεωφορειο αλλα στην οροφη. Σιγα μην ειναι και μεσα στο τιμονι του οδηγου. Και ναι μιλαω εκ πειρας γιατι δουλευω σε λεωφορεια. Ολα τα συστηματα εχουν μπει στην οροφη του λεωφορειου, απο GPS, GSM και ολα τα σχετικα. Δεν βρισκεται τιποτα μεσα στην καμπινα του οδηγου. Μονο καλωδια και ενα ταμπλετ. Τωρα οσο αφορα το εξυπνο εισιτηριο, δεν εχω λογια. Τα παιδια θα πρεπει να πεταξουν και τις πιστωτικες/χρεωστικες τους καρτες γιατι τους προκαλλουν καρκινο! Και δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, εχουν το κινητο τους, να googlaρουν και λιγο να διαβασουν να μην μπαινουν μονο στα social networks!
  13. Βλεπω την nintendo να προσπαθει να κλειδωσει το snes για να μην του περασουν αλλες rom και αν τα καταφερει η nintendo τοτε η τιμη του nes να ανεβαινει τετραπλη τιμη απο την τετραπλη! Αν και χλωμο το βλεπω! Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει
  14. Εγω θα το παω παρα περα! Θυμαται κανεις το διπλη δυναμη με τον ζαν κλωντ βανταμ; Εκει που βγαζει το δαχτυλικο αποτυπωμα για να το βαλει στην συσκευη και να κλεισουν τα λειζερ! Εε καπως ετσι θα το κανουν και θα το εχουν κολλημενο στην καρτα! :Ρ θα κοβουν δαχτυλο θα βγαζουν το αποτυπωμα και θα το κολλανε! Εχω ετοιμο ποπ κορν!
  15. Ηρθα και εγω να συνωμοτησω! Φαντασου κομμενα δαχτυλα που θα βρουμε!
  • Δημιουργία νέου...