Προς το περιεχόμενο

QUANTAS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με QUANTAS

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

QUANTAS's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Πρέπει να δηλωσουμε όλοι το Ε9 άσχετα αν δεν υπάρχουν μεταβολές στα ακίνητα τον περασμένο χρόνο?
  2. QUANTAS

    Τραίνο για Θεσ/νίκη

    Lucifer,γιατί το νυχτερινό δρομολογίο για Θεσ/νίκη(προφανώς και το αντίστροφο) είναι εμπειρία ζωής??Στους επιβάτες ζυγκαταλέγονται "περίεργα" άτομα???
  3. Η Western Union είναι η πιο γρήγορη,τα χρήματα πηγαίνουν σε 15 λεπτά,αλλά η προμήθεια είναι μεγάλη και κυμαίνεται ανάλογα το ποσό που στέλνεις.. Θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΏς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑ Web-banking το οπόιο κοστίζει 5 ευρώ και από το οποίο μπορείς να στέλνεις εμβάσματα με κόστος μόνο 0,50ευρώ... για να στείλεις έμβασμα όμως χρειάζεται το IBAN και το SWIFT(BIC) της τράπεζας του παραλήπτη...Το έμβασμα φθάνει μέσα σε 2 μέρες...
  4. Τα συστημένα έρχονται κατα 100%!!!!
  5. QUANTAS

    GPS μέχρι 80 ευρώ.

    Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη συσκευή που να κοστίζει το πολύ μέχρι 80 ευρώ...Ευχαριστώ
  6. Θα ήθελα την γνώμη σας για ποια καρτοκινητη να επιλέξω..Να είναι φθηνή και οικονομική..
  7. QUANTAS

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    kalispera. den borw na grapsw me ellhnikous xarakthres..sygnwmh. Merikoi Germanoi den apodexontai plhrwmh mesw paypal alla me kata8esh twn xrhmatwn se logariasmo... Omws to bank transfer einai panakrivo.Gnwrizei kaneis poia ellhnikh trapeza pairnei mikrh promh8eia gia apostolh mesw IBAN?? ps.poio programma metatrepei tous latinikous se ellhnikous xarakthres?
  8. QUANTAS

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Μπορούμε να απαριθμύσουμε τις χρεωστικές κάρτες που γίνονται δεκτές απο το Paypal?
  9. http://www.gto.gr/gr/accomm/hotel/detail.php?id=725 Πρίαμος...Βρίσκεται στην Κομνηνών 4..Ανάμεσα σε Μητροπόλεως και Λεωφ. Νίκης... Είναι χλιδάτο αλλά και ημιδιαμονής...Αλλά αυτό μην σε χαλάει καθόλου! Απλά πρέπει να κανεις κρατηση οπωσδήποτε!
  10. Για "μικρά" ποσά δεν αξίζει να τα κλείσεις...και μιλάω για ποσά μέχρι 15.000 ευρώ!Από ό,τι κατάλαβα σου είχαν ανοίξει οι γονε'ις σου έναν λογαριασμό στο Τ.Τ και ακομα τον διατηρείς!Κράτησέ τον ,μιας και το Τ.Τ μαζι με την Αττικής και HSBC ,έχουν τα καλύτερα επιτόκια σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου!Η Eurobank προσφέρει το 3%,αλλά μέχρι τρεις αναλήψεις τον μήνα!
  11. Στη Θεσσαλονίκη αν έχεις πάνω σου τα χρήματα για το πρόστιμο το πληρώνεις και τελειώνεις...Αν όχι,και έχεις ταυτότητα ,γράφουν τα στοιχεία σου και σου δίνουν την κλήση και πρέπει να πας στα γραφεία του ΟΑΣΘ να την πληρώσεις...Αν δεν την πληρώσεις ο ΟΑΣΘ κινείται νομικά σε βάρος σου και είχα διαβάσει οτι το εχει κανει αυτο σε τζαμπατζήδες... Αν δεν εχεις ταυτότητα καλεί την αστυνομία για να σου πάρουν τα στοιχεία!!
  12. Όταν σε καταλαμβάνουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα δεν σε κόβουν πρόστιμο αλλά σου γίνεται μήνυση και το δικαστήριο γίνεται από 1-3 χρόνια αργότερα ανάλογα στη πολη που έγινε η παράβαση... Εν τω μεταξύ μπορείς να βγάλεις δίπλωμα και προσκομίζοντάς το στο δικαστήριο αθωώνεσαι... Αν δεν έχεις βγάλει τιμωρείσαι με εξαγοράσιμη ποινή...
  13. QUANTAS

    Ασφάλεια Αυτοκινητου

    Δυστυχώς άλλες 2 ασφαλίστικές έκλεισαν...Η Εγνατία και η Le Monde και εγώ είμαι σφαλισμένος σε μία από αυτές.Το συμβόλαιο λήγει τον Μάη,άρα είμαι χαμένος.Το θέμα είναι ότι πρέπει να ψάξω να ασφαλήσω το αυτοκίνητο σε νέα ασφαλιστική.Μου ενδιαφέρει να μην είναι αφερέγγυα και να μην κλέισει...Το αυτοκίνητο είναι χιλιάρι...Ποιά προτείνετε?
  • Δημιουργία νέου...