Προς το περιεχόμενο

angel_fot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    252
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με angel_fot

  • Ημερομηνία γέννησης 15/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ευβοια

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αυλωναρι
  • Απασχόληση
    Οδοντοτεχνιτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

angel_fot's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/03/2024 01:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται δυο 4g+ modem TP-LINK Deco X20 4G v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) λόγω αναβάθμισης σε 5g . Είναι άψογα , εντός εγγύησης αγορασμένα πριν 1-1.5 χρόνο από Amazon . αποστολή αντικαταβολή πανελλαδικά https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/whole-home-wifi/tp-link-wifi-mesh-deco-x20-4g-ax1800-1-pack-_3842169?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3JCvBhA8EiwA4kujZpB4k7GnzyAkGHATT7KsvcJRLEfbjF5vIJF9v-WiPwOEMi2CFNldWBoC3zQQAvD_BwE

    100 €

  2. angel_fot

    Γνώμες για OLED monitor

    Θα συμφωνήσω σχετικα με το LG C2 που τις ειχα μαζι στο γραφείο για λιγες μερες, τα χρωματα στο LG ειναι ξεπλυμενα σε σχεση με την alienware , οτι να προσπαθησα να κανω δεν μπορεσα να τα διορθώσω, ιδίως το SDR της LG ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με την Alienware , επίσης για καποιο λογω που δεν μπορω να εξηγήσω, ενω εχουν το ιδιο PPI στην Alienware η συνολική εμπειρία θεασης ειναι καλύτερη , στην LG με ενοχλούσε το μεγεθος της κουκιδας.
  3. angel_fot

    Γνώμες για OLED monitor

    Οκ, οποτε το δικο σου δεν εχει τετοιο θεμα... Τα χρωματα στο 3821 ηταν φανταστικα,η φωτεινότητα το μεγεθος super , απο το contrast δεν ειχα παράπονο, αλλα τα μαυρα ειναι εκει που δεν υπαρχει καμια σύγκριση με το 3423. Το αλλο που με χαλαει με το 3423 ειναι το HDR , στα 1000 βλέπω χαμηλότερη φωτεινότητα στα highlight απο οτι στο 400 που εχω καταλήξει να δουλευω, επισεις τα χρωματα ειναι ξεπλυμένα και σαν λυση εδωσα απο το nvidia control panel +57 digital vibrance και +60 contrast. H οθονη ειναι καλιμπραρισμενη με I1 display pro και η χρωματική πιστότητα ειναι οκ αλλα οχι κατι το εξαιρετικό.
  4. angel_fot

    Γνώμες για OLED monitor

    Σε καποιο review που ειχα δει , ελεγε οτι εχει νεο rev που το εδειχνε σε σχεση με το δικο μας και ηταν πραγματικα μαυρο.. Οποτε την εκανα RMA και τους εστειλα φωτο που πραγματι η οθονη ειναι ενα χάλι την μερα , τουλαχιστον στο σαλονι μου που ειναι φωτινο ειναι απαράδεχτη. Μετα την φωτο που τους εστειλα προχώρησε κανονικα σε αντικατάσταση dell , δεν ξερω τι θα ερθει αλλα την εχω βαλει αγγελια να την δωσω σφραγισμενη. Για μια εβδομαδα ειχα στο γραφειο την LG c2 και την aw3423 ώστε να αποφασίσω ποια να κρατήσω. Τελικά ακομα το σκέφτομαι εχει η καθε μια τα θετικα και τα αρνητικά της. Για να ειμαι ειλικρινείς μετάνιωσα που πουλησα την AW3821 και πηρα την AW3423 δεν με εντυπωσίασε οσο περίμενα, η OLED τεχνολογια θελει ακομα δουλεια..
  5. angel_fot

    Γνώμες για OLED monitor

    Οκ, εγώ την έκανα RMA , για αυτό τον λόγο και περιμένω αντικατάσταση από το εργοστάσιο , θέλει 2 μήνες να έρθει .
  6. angel_fot

    Γνώμες για OLED monitor

    Καλοριζικη φιλε μου! Εχω και εγω την οθονη λιγους μηνες και ηθελα να σε ρωτήσω εαν εχει και η δικια σου το πρόβλημα με το semi-gloss coating οπου την μερα το μαυρο γίνεται γκρι με ροζ απόχρωση.
  7. Ευχαριστώ για τον χρονο σου, ενδεχομένως στο Πολωνικο amazon προσφέρουν λιγότερες υπηρεσίες και για αυτο εχει μειωμένη τιμη..
  8. Εχω prime στο γερμανικό και χρησιμοποιώ το amazon music , εκανα το prime στο Πολωνικό και βλεπω οτι δεν υπαρχει το music στα προνόμια, γνωρίζει καποιος?
  9. Ηρθε το λαπτοπ... Θα ελεγα οτι ειναι εντυπωσιακό για 250 ευρω, και οθονη ειναι καλη. Εχει ωραίο contrast και χρώματα, οι γωνίες θέασης ειναι πολυ εξαιρετικές . Εαν συγκρίνω το σασι πληκτρολόγιο και οθονη με ενα HP που πήρα στον γιο μου τα χριστουγεννα, ειναι κατα πολυ ανώτερος ο κινεζος... βέβαια το hp εχει ryzen 5 ,500 ευρω και σάπια οθονη
  10. ΟΚ, το πηρα για ενα φιλο και ελπίζω να δουλεύει... Μόλις παραλάβω θα σας γραψω εντυπώσεις, ειμαι περίεργος για την ποιότητα της οθονης.
  11. Εγω το παρήγγειλα και εφυγε μετα απο 1 μερα, μεσα στην βδομάδα το περιμένω με Γενική ταχυδρομική.
  12. angel_fot

    Mining

    Να ρωτήσω εαν εχει αλλαξει κατι στις καταθέσεις etherium στο kraken? Ειναι ακομα ακριβότερες απο τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια?
  13. angel_fot

    Mining

    Πηραμε παράταση? Ειναι σίγουρο?
  14. angel_fot

    Mining

    Εαν βγει στο μπαλκόνι το κουτι ειναι δυτικό και το καλοκαιρι θα ψήνεται... μεσα θα παιζει AC την μερα. Δεν εβαλα μεγαλο ανεμιστήρα γιατι χρησιμοποίησα υλικά που είχα 😜 Εχω για εισαγωγη 2χ80 3χ140 ανεμιστήρες και εξαγωγή 4 χ140 και ενα ανεμιστήρα εξαερισμού μπάνιου. ο ανεμιστήρας βαζει αερα απο την τρύπα στο τζαμι και την ανοιχτή πορτα οταν ειμαι εκει .
  • Δημιουργία νέου...