Προς το περιεχόμενο

DeepTrip

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DeepTrip

  • Ημερομηνία γέννησης 19/03/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

DeepTrip's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. DeepTrip

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστώ! Η LG 32LN540B φαίνεται η καλύτερη περίπτωση αλλά θα κοιτάξω και την LN5400. 40€ παραπάνω δεν είναι και πολλά.
  2. DeepTrip

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα σας. Ψάχνω για μια αρκετά φθηνή TV για την μητέρα μου. Μια τηλεόραση στις 32", HD ready, με όριο, λέω, τα 200€. Όπως καταλαβαίνετε η γυναίκα δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να παρακολουθεί τηλεοπτικές εκπομπές. Οπότε ένα αξιοπρεπές panel είναι επιθυμητό. Έχω δει την Site: LG 32LN540B στα 199€, τις Site: Turbo-X TXV-3220D και Site: Turbo-X TXV-3210D με ή χωρίς tablet (που δεν με πολυνοιάζει) στα 189€ και 199€ αντίστοιχα αλλά και σε skroutz και bestprice κάποιες Thomson, Hyundai και τα σχετικά που δεν ξέρω τι λένε. Τι θα προτείνατε; Thanks!
  3. Φίλε Σπύρο, η μπαταρία είναι όντως αυτή που αναφέρει στα χαρακτηριστικά: 6-cell Lithium ION (65Whr);
  4. Κοίτα, δε θα με πείραζε να έχει την 4400, από τα λίγα που είδα είναι απλώς λίγο χειρότερη από την AMD. Όμως, απ' ότι κατάλαβα, τα 4 από τα 6 cells κάνουν αρκετή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το σωστό -4 ή 6- μπήκα στη Dell και laptop 3537 με 750άρη δίσκο και την 4400 έχει 5 μοντέλα όλα με μπαταρία των 4 cell.
  5. Ναι, καλά, δεν έχεις άδικο. Λόγω του θέματος με τις δόσεις κοίταγα περισσότερο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Τώρα, όσον αφορά το μοντέλο με τον 750άρη δίσκο, απ' ότι βλέπω έχει GPU την 4400 της Intel αντί την 8670M. Είναι παρόμοιων δυνατοτήτων ή της Intel είναι αρκετά χαμηλών δυνατοτήτων; Επίσης, το μοντέλο με τον 750άρη δίσκο έχει μπαταρία 4 cell αντί 6 cell. Θα έχει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας;
  6. Λοιπόν, μέχρι στιγμής έχω βρει 2 μοντέλα. - Το Lenovo G500 - To Dell Inspiron 3537 Το Dell νομίζω πως είναι πιο καινούριο αλλά με λίγο κατώτερη κάρτα γραφικών και δεν έχει λειτουργικό. Τώρα πόσο θέμα μπορεί να είναι αυτό θα δείξει. Εσείς τι λέτε; (eShop δε θέλω γιατί έχω κάκιστες εμπειρίες στο παρελθόν)
  7. Thanks! Μια ερώτηση έχω. Στον Κωτσόβολο λέει ότι έχει on board κάρτα γραφικών και ψάχνοντας να δω ποια είναι σε άλλα site λέει πως έχει την HD8570. Τι ισχύει τελικά;
  8. Καλημέρα σας. Ήρθε η στιγμή να πάρουμε καινούριο laptop μια και το υπάρχον θα δοθεί σε συγγενικό πρόσωπο. Η χρήση θα είναι σχετικά νορμάλ: Ταινίες, serfάρισμα, κάποια παιγνίδια, Office και για κάποιους μήνες και downloading. Έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς για να δω τι περίπου κυκλοφορεί αλλά δεν κατάφερα να καταλήξω σε κάποια μοντέλα - μόνο σε κάποια χαρακτηριστικά. Θα ήθελα λοιπόν να έχει: - μια αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής - αξιόλογο επεξεργαστή αλλά και με χαμηλή κατανάλωση - ένας i3 ή ένας i5 είναι νομίζω αρκετός - καλή θα ήταν μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών αλλά και μια 4400 μου φαίνεται αρκετή - τουλάχιστον 4GB RAM (φαντάζομαι πως αν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, άρα shared RAM, ίσως χρειάζεται παραπάνω) - USB3 - καλή οθόνη, δηλαδή να μη χρειάζεται να κεντράρω για να δω καλά όπως τώρα - Windows 8 64bit - όχι πολύ σαβούρα software προεγκατεστημένο - Dell ή Lenovo μου μοιάζουν σαν οι καλύτερες περιπτώσεις (μόνο η Dell έχει 2 χρόνια εγγύηση, σωστά Αυτά νομίζω. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι. Πάμε και στο οικονομικό. Ελπίζω σε μια τιμή από 500 έως 600€. Επίσης, κατά προτίμηση, κατά προτίμηση λέω , για προφανείς λόγους προτιμώ τις άτοκες δόσεις. Έχω δει στο You, τον Κωτσόβολο και το MediaMarkt. Είμαι σίγουρος πως σας έβαλα δύσκολα. Πάντως σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας. Να 'στε και πάλι καλημέρα.
  9. Τι διαφορά έχει το 620, έχει άλλο chipset ακόμα και από το 520, ας πούμε; Τι να πω... Τα υπόλοιπα update θα τα πάρει τουλάχιστον ή θα είναι το πιο ριγμένο κινητό ever;
  • Δημιουργία νέου...