Προς το περιεχόμενο

gusretalis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    180
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gusretalis

  • Ημερομηνία γέννησης 28/03/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gusretalis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Είναι εύκολο να μας πεις ακριβείς διαστάσεις πακέτου; Σκέφτομαι και εγώ να πάω να την πάρω τώρα και είμαι οριακά αν χωράει. 1.60 * 0.97 βρίσκω στο ίντερνετ, ισχύει;
  2. 1 χρόνο λένε από Γερμανό. Αλλά γενικά 2 είναι αν ισχύουν κάποια πράγματα: https://appleworldhellas.com/forum/topic/57-faq-τι-ισχύει-για-την-εγγύηση-της-apple-συσκευής-σου-και-όχι-μόνο-στην-ελλάδα/
  3. Πώς είναι ο πιο γρήγορος αφού απαιτεί 2 κλικς για κάθε μάθημα, ενώ το add to cart ένα κλικ και ένα ακόμα συνολικά στο τέλος; Ούτε καν για 1 μάθημα δεν είναι ο πιο γρήγορος δρόμος. Τέσπα.
  4. Γίνεται και το πρώτο.
  5. Φυσικά και όλα είναι πιθανά αυτά, αλλά πρέπει να μπει κάποια σειρά. Όχι να πούμε τα 10 πιθανά σενάρια. Για να θεωρηθούν κάποια ως πιθανότερα θα μπορούσα να απαντήσω αν και εγώ με τη σειρά μου είχα απάντηση σε αυτή τη βασική ερώτηση .
  6. Όπως δε βοηθάει και το να λένε 5 διαφορετικά άτομα κάποια στάνταρ βήματα που πρέπει να κάνεις, χωρίς όμως να έχεις αποκλείσει κάποια πράγματα ή να έχεις πάρει αρκετές πληροφορίες για να θεωρήσεις κάποια πιο πιθανά. Είναι σα να λες στο γιατρό πονάω και να σου λέει πάρε αντιβιοτικά ευρέως φάσματος... Φιλικά τα γράφω και εγώ απλά βλέπω ότι κάποιοι γράφουν απλά για να ανέβει ο αριθμός των posts τους και να ψευτοικανοποιηθεί η αίσθηση ότι βοήθησαν. Στην πραγματικότητα όμως δε βοηθάνε αλλά μπλέκουν παραπάνω. Το παιδί λογικό να κουράστηκε γι'αυτόν το λόγο, αν ρωτούσαμε τις απαραίτητες πληροφορίες και μετά του λέγαμε σιγά σιγά τι να δοκιμάσει από το πιο πιθανό στο λιγότερο πιθανό μπορεί να μην είχε χρειαστεί να το πάει σε τεχνικό. Φιλικά, Κώστας.
  7. Καλή φάση, ο καθένας λέει και από μια λύση στο πρόβλημα χωρίς να έχει πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  8. Έβαλες πρόσφατα κάποια συσκευή καινούρια πάνω και ειδικά στις θύρες usb; Π.χ. κάποιον card reader; Μετά από πόση ώρα κολλάει περίπου, είναι στάνταρ το διάστημα;
  9. Που εννοείς ότι τις έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις του παλιού;
  10. Τι εννοείς κολλάει; Παγώνει η οθόνη, βγάζει μπλε οθόνη, σβήνει;
  11. gusretalis

    Google Chrome και Νέα Καρτέλα

    Θέλει σβήσιμο από registry με προσοχή.
  12. gusretalis

    Έλεγχος μνημών με Memtest

    Το memtest (τουλάχιστον η έκδοση MemTestx86 4.20) σου λέει ποια ram έχει το πρόβλημα. Εκτός αυτού σου βγάζει ένα μήνυμα κάποια στιγμή κάτω κάτω για το ότι δε χρειάζεται περισσότερη ώρα test.
  13. Δεν ισχύει αυτό, πολλές φορές μπορεί να παίζει σωστά σε εξωτερική οθόνη μόνο και σε εσωτερική όχι και να φταίει η κάρτα γραφικών. Οπότε για μένα πολύ πιθανό είναι και αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα μπορούσε να είναι θέμα driver αλλά τότε δε θα το έκανε από την αρχή με το που ανάβει αλλά με το που θα φόρτωνε τον driver και άλλωστε θα έφτιαχνε και με το format.
  14. Ήθελα να δώσω λινκ του post αλλά κάτι δε δουλεύει καλά. Αυτό είναι το τελικό λινκ πάντως: http://www.ps3iso.com/playstation-news/133198-list-games-online-working-fine.html
  15. Ευχαριστώ πολύ.Ακούγεται τίποτα για νέο cfw ή κάτι τέτοιο; Επίσης όσοι έχουν 3.55 kmeaw δε μπορούν ούτε με δισκάκι να παίξουν pes 2012,skyrim κ.λπ. σωστά; Ευχαριστώ και πάλι.
  • Δημιουργία νέου...