Μία ανεξάρτητη παραγωγή με τον Ashton Kutcher προσπάθησε να φέρει πρόσφατα την αναμφισβήτητα ξεχωριστή προσωπικότητα του ηγέτη της Apple πιο κοντά στο κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα επίσης να μάθει και μερικά πράγματα για τη γέννηση και την εξέλιξη της Apple.

Η ταινία Jobs, άρεσε σε αρκετούς, ωστόσο δεν άρεσε σε άλλους τόσους, ενώ αρκετοί εξέφρασαν επιφυλάξεις για το σενάριο και την σχέση του με τα πραγματικά ιστορικά στοιχεία.

 

Η Sony Pictures, θέλει να μεταφέρει τη βιογραφία του Steve Jobs σε σενάριο του Aaron Sorkin στη μεγάλη οθόνη, και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο David Fincher, ο οποίος είναι γνωστός για πολλές επιτυχίες όπως τα Alien 3, Se7en, The Game, Fight Club, Panic Room, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button, The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo κ.ά. Αν κρίνουμε από το βιογραφικό του, ο David Fincher είναι ικανός να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο.

 

Εξέφρασε ωστόσο την απαίτηση στην εταιρεία παραγωγής, ο πρωταγωνιστής που θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό ηγέτη της Apple, να είναι ο Christian Bale (American Psycho, The Machinist, The Dark Knight, The Fighter, American Hustle κ.ά).

Σύμφωνα με αναφορές, ο Bale δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για τον ρόλο –αυτή τη περίοδο απολαμβάνει ένα μικρό διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας Moses. Η παραγωγή, που βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2015.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2014/3/20/5530434/david-fincher-wants-christian-bale-to-portray-steve-jobs[/url]']TheVerge