Όπως όλα δείχνουν στις 12 Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία την οποία η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο iPhone, με την ίδια την εταιρία να μένει πλέον να το επιβεβαιώσει. Αρχικά η φήμη ξεκίνησε ως δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του iMore, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν επιπλέον αναφορές από το AllthingsD, από την ιστοσελίδα του Verge, αλλά και από τον Jim Dalrymple στο “The Loop”.

Το αρχικό δημοσίευμα του iMore αναφέρει ότι η Apple αν και δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα σχεδιάζει σίγουρα μία εκδήλωση παρουσίασης της επόμενης γενιάς iPhone μέσα στον Αύγουστο. “To iMore είναι η πρώτη ιστοσελίδα που δημοσιεύει ότι η ημερομηνία αυτή θα είναι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου. Έμπιστες πηγές αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει μια παρουσίαση εκείνη την εβδομάδα και δε θα μπορεί να είναι άλλη από αυτή του νέου iPhone.

 

Η ιστοσελίδα του AllthingsD έχει αποδειχθεί αρκετά ακριβής όσον αφορά τις φήμες της Apple τα τελευταία χρόνια, ενώ αρκετές φορές έχει αποκαλύψει ημερομηνίες παρουσιάσεων της εταιρείας. Η αναφορά καταλήγει ότι η τελευταία αναφορά οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple περιλαμβάνει αρκετά μεγάλα ποσά προκαταβολών, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρεία προχωρά ταχύτητα στην προετοιμασία της αλυσίδας παραγωγής του επόμενου iPhone ή και άλλων συσκευών όπως το φημολογούμενο iPad mini.

 

Link.png Site: macrumors.com