Το βράδυ της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Apple στην οποία περιμένουμε να δούμε τα νέα MacBook μοντέλα, όμως ήδη μια διαρροή μας δίνει μια πολύ εικόνα για δύο από τις σημαντικότερες αλλαγές που έρχονται στο MacBook Pro.

Η «διαρροή» στην προκειμένη περίπτωση προέρχεται από την ίδια την Apple αφού όπως ανακάλυψε η ιστοσελίδα MacRumors, στη νέα έκδοση 10.12.1 του macOS Sierra που κυκλοφόρησε χθες, υπάρχουν φωτογραφίες που φανερώνουν το νέο MacBook Pro και μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες επιβεβαιώνεται αρχικά η παρουσία μιας μπάρας πάνω ακριβώς από το πληκτρολόγιο, στη θέση των πλήκτρων λειτουργιών, η οποία είναι στην ουσία μια OLED οθόνη αφής.

 

Εκτός από τις διάφορες πληροφορίες, η μπάρα αναμένεται να εμφανίζει λειτουργίες της εφαρμογής που τρέχει ο χρήστης ενώ η δεύτερη φωτογραφία φανερώνει ξεκάθαρα ότι στη δεξιά γωνία, υπάρχει αισθητήρας Touch ID για ασφαλή πρόσβαση στον υπολογιστή αλλά κυρίως για ασφαλείς διαδικτυακές αγορές. Οι φωτογραφίες πιθανόν δείχνουν το νέο MacBook Pro 13 ιντσών ενώ δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα νέα συστήματα θα είναι αρκετά λεπτά ή τις διαθέσιμες θύρες που θα ενσωματώνουν.

 


macbook_pro_touch_id.mr_.jpg

 


Ο σχεδιασμός πάντως του υπολογιστή δεν έχει σημαντικές διαφορές με την τρέχουσα γενιά ενώ τα πλήκτρα φαίνεται να είναι πιο λεπτά. Εντύπωση δημιουργεί η έλλειψη πλήκτρου Esc από το άνω αριστερό μέρος. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην προγραμματισμένη παρουσίαση της Apple την Πέμπτη στις 8.00μμ, και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την εταιρεία.

 

Link.png Site: Macrumors