Η Atari αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για την επερχόμενη κονσόλα της Ataribox, πριν λανσάρει την σχετική καμπάνια στο Indiegogo αυτό το Φθινόπωρο.

Από άποψη design, μπορείτε να περιμένετε αρκετές επιρροές από Atari 2600 αλλά με ένα μοντέρνο “twist” όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που συνόδευαν το σχετικό newsletter της εταιρείας (σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το βασικό υλικό είναι πράγματι ξύλο).

 

Στο εσωτερικό της, η κονσόλα θα διαθέτει έναν “customized” επεξεργαστή της AMD και θα τρέχει Linux, ενώ θα επιτρέπει στον χρήστη να ακούει μουσική, να “στριμάρει” περιεχόμενο καθώς και να περιηγείται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.ά.

 

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στο newsletter σε pre-loaded gamers, αν και έκανε γνωστό πως σύντομα θα αναφερθεί και σε τίτλους σύντομα. Η Atari σχεδιάζει να λανσάρει το Ataribox την Άνοιξη του 2018, με τιμή περίπου £185 με £225. Όσοι φίλοι της εταιρείας υποστηρίξουν την καμπάνια της στο Indiegogo θα είναι σε θέση να αποκτήσουν “special editions” καθώς και σε ειδικές τιμές.

 

gallery_286955_4250_513228.jpg

 

Link.png Site: Engadget