Σύντομα το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του, οι Sony και Konami συνεργάστηκαν για την δημιουργία μίας ειδικής περιορισμένης έκδοσης του PlayStation 4, που διαθέτει όλα τα... αναγνωριστικά του Snake.

Το πιθανότερο είναι η κονσόλα να πωλείται “πακέτο” με το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς εκτός και αν έχετε κάποιον γνωστό στην Ιαπωνία ή στην Ασία γενικότερα, δεν θα μπορέσετε να το αποκτήσετε, αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Τα διάφορα λογότυπα και σήματα του παιχνιδιού είναι διακριτικά αλλά αναγνωρίσιμα, και το χρωματικό μοτίβο που επιλέχθηκε για την κονσόλα είναι όμοιο με αυτό του βιονικού βραχίονα του Snake. Βεβαίως η ονομασία του παιχνιδιού είναι χαραγμένη πάνω στην κονσόλα.

 

Το χειριστήριο από την άλλη, έχει δανειστεί λεπτομέρειες από το όπλο του Snake, και έχει χαραγμένο το έμβλημα της εταιρείας του Snake, Diamond Dogs.

 

Όσον αφορά στο παιχνίδι, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα καταστήματα την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η έκδοση για PC - και στο Steam- θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Σεπτεμβρίου.

 

gallery_286955_1804_3372.jpg

 

Αν και το έχει... ξαναπεί, ο δημιουργός της σειράς Hideo Kojima επιβεβαίωσε ότι αυτός θα είναι πραγματικά ο τελευταίος τίτλος της σειράς, και αυτό καθιστά πιθανότατα την περιορισμένων αντίτυπων κονσόλα ακόμα πιο σπουδαία.

 

gallery_286955_1804_36662.jpg

 

gallery_286955_1804_156504.jpg

 

Link.png Site: IGN