Η Sony ανακοίνωσε ότι το νέο PlayStation 4 που κυκλοφόρησε αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά την προηγούμενη Παρασκευή, κατάφερε να συμπληρώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε 24 μόλις ώρες.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ με όλα τα προηγούμενα PlayStation που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Sony και φυσικά περιλαμβάνει όλες τις προπαραγγελίες που υπήρξαν μετά την πρώτη ανακοίνωση της κονσόλας τον Φεβρουάριο.

 

Το ντεμπούτο του PlayStation 4 συνοδεύτηκε πάντως από αρκετά προβλήματα αφού εξαιτίας του τεράστιου φόρτου, το PlayStation Network παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα σύνδεσης για τις πρώτες 2 ημέρες. Ένα ακόμη πρόβλημα αφορά ένα σημαντικό αριθμό προβληματικών κονσολών οι οποίες είτε υπερθερμαίνονται κατά τη λειτουργία τους εμφανίζοντας μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη πάνω στη κονσόλα, είτε δε συνδέονται με την τηλεόραση.

 

Σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα, στέλεχος της Sony δήλωσε ότι το πρόβλημα αφορά περιορισμένο αριθμό συσκευών PlayStation 4, με τον αριθμό τους να υπολογίζεται στο 0.4% των συνολικών πωλήσεων, ένας αριθμός μέσα στις προβλέψεις της εταιρείας.

 

Το PlayStation 4 κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας με τιμή €409.

 

Link.png Site: http://allthingsd.com/20131117/sony-sells-more-than-one-million-playstation-4s-on-first-day-but-some-are-defective/[/url]']AllThingsD