Τροφοδοτώντας τον ενθουσιασμό από την παρουσίαση του Xbox One στις 21 Μαΐου, η Microsoft Corp. ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες για τα παιχνίδια και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Xbox που περίμεναν με ανυπομονησία οι χρήστες.

Το Xbox One, που θα κυκλοφορήσει σε 21 αγορές σε όλο τον κόσμο το Νοέμβριο του 2013, είναι το απόλυτο «όλα σε ένα» σύστημα ψυχαγωγίας που είναι φτιαγμένο για το σαλόνι του 21ου αιώνα παρουσιάζοντας ένα νέο κόσμο παιχνιδιών, μουσικής, ζωντανής τηλεόρασης, ταινιών, σπορ, εφαρμογών (apps) και του Skype, όλα προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και προσπελάσιμα με τον ήχο της φωνής σας.

 

Κάθε σύστημα Xbox One που πωλείται, θα περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox One - με σκληρό δίσκο 500 GB, 1 Blu-ray και ενσωματωμένο Wi-Fi — το νέο Kinect, το ασύρματο χειριστήριο Xbox One Wireless Controller, και μια συνδρομή με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών Xbox Live Gold για τα νέα μέλη.

 

Επιπλέον, ως ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους εκατομμύρια οπαδούς του Xbox σε όλο τον κόσμο για το πάθος και την αφοσίωσή τους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι κάθε qualified μέλος του Xbox Live Gold – νέο ή παλαιό – θα λαμβάνει δύο δωρεάν παιχνίδια για το Xbox 360 κάθε μήνα, από την 1η Ιουλίου έως την κυκλοφορία του Xbox One, που συμπεριλαμβάνουν δημοφιλή παιχνίδια όπως το «Halo 3» και το «Assassin’s Creed II». Και για να γιορτάσει την έκθεση Ε3 τον Ιούνιο, οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι «Fable III» χωρίς περαιτέρω χρέωση.

Link.png Site: ']Παρουσίαση Microsoft @ E3 2013

 

Ενημέρωση: Σε ιστοσελίδα που έχει αναρτήσει η Microsoft αναφέροντας τις 21 χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει πρώτα το Xbox One τον προσεχή Νοέμβριο, δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.