Το πρώτο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δούμε τα σημαντικότερα smartphones της χρονιάς από τους «μεγάλους» του χώρου, με την HTC να ετοιμάζει το διάδοχο του HTC One με κωδική ονομασία M8.

Αν και είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν αρκετές πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της HTC, μια σημερινή φωτογραφία που διέρρευσε από το λογαριασμό @htcfamily_ru στο Twitter, μας δίνει μια πρώτη καλή εικόνα της συσκευής αλλά και ενός από τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά που αυτή θα διαθέτει.

 

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το πίσω μέρος της συσκευής το οποίο διαθέτει σχεδόν ίδιο σχεδιασμό με το HTC One αλλά και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από αλουμίνιο για την οποία η HTC απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

 

Εντύπωση όμως προκαλεί το άνω μέρος της συσκευής στο οποίο διακρίνονται όχι μία αλλά δύο Ultrapixel κάμερες καθώς και διπλό LED flash. Η διπλή κάμερα αναμένεται να δίνει μια σειρά από δυνατότητες όπως βελτιωμένο focus, πολύ καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών καθώς και τη δυνατότητα refocus. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μετά τη λήψη σε πιο σημείο της φωτογραφίας θέλει να εστιάσει, ακριβώς όπως στην κάμερα της Lytro. Επιπλέον το διπλό LED Flash αναμένεται να κάνει πολύ καλύτερη την κατάσταση από τον προκάτοχο του κατά τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

HTC-M8-back.jpg

 

Η περιρρέουσα φημολογία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής κάνει λόγο για οθόνη 5' ιντσών με Full HD ανάλυση, Snapdragon 800 chipset με την επίσημη κυκλοφορία να υπολογίζεται μέσα στο Μάρτιο σε ειδική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/htc_m8_first_live_picture_is_here_has_two_rear_cameras-news-7739.php[/url]']GSMArena

 

Ενημέρωση 6/2/2014: Δύο νέες φωτογραφίες διέρρευσαν σήμερα και οι οποίες δείχνουν το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής το οποίο επιβεβαιώνει κατά πάσα πιθανότητα όχι μόνο τις διαστάσεις της οθόνης των 5' ιντσών που θα ενσωματώνει η νέα ναυαρχίδα της HTC αλλά και τη μεταστροφή σε software buttons ελέγχου.

 

HTC One 2

HTC One 2