Σύμφωνα με φήμες, η ναυαρχίδα της HTC με την κωδική ονομασία HTC M8 (πιθανότατα θα κυκλοφορήσει επίσημα με το όνομα HTC One 2 ή HTC One Two ή HTC One+) θα παρουσιαστεί επίσημα στη Νέα Υόρκη, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αργά τον Μάρτιο.

Αν και κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για το κινητό, δεν γνωρίζουμε τη παραμικρή λεπτομέρεια που να προέρχεται από επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από φήμες, θα βασίζεται είτε στην πλέον σύγχρονη έκδοση του Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AB), είτε στο κορυφαίο Snapdragon 805 chipset.

 

Ορισμένοι εκτιμούν ότι θα διαθέτει οθόνη 4.95 ή 5 ιντσών ανάλυσης 1080p. Ενδέχεται ωστόσο αργότερα μέσα στη χρονιά, η νέα έκδοση του HTC One Max, να διαθέτει WQHD (1440 x 2560 pixels) οθόνη. Το HTC M8 πάντα σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα διαθέτει επίσης υψηλότερης ανάλυσης κάμερα τεχνολογίας UltraPixel (6 με 8 MPixel).

 

 

Μία πρόσφατη διαρροή, θέλει το HTC M8 να διαθέτει on-screen buttons και όχι capacitive πλήκτρα εκτός οθόνης όπως στην περίπτωση του HTC One. Υποτίθεται ότι τα on-screen buttons βοηθούν τις εταιρείες να κατασκευάσουν smartphones με μικρότερα περιθώρια και επομένως διαστάσεις (αν και αυτό, όπως έχουμε δει σε smartphones της Sony για παράδειγμα, δεν συμβαίνει πάντα). Αυτή η προσέγγιση ωστόσο, έχει και άλλο ένα πλεονέκτημα για τον κατασκευαστή, αφού είναι αρκετά πιο οικονομική από την ενσωμάτωση ξεχωριστών capacitive πλήκτρων στην συσκευή.

 

gallery_286955_896_50704.png

 

Αν η εικόνα που διέρρευσε και αφορά στα πλήκτρα χειρισμού του HTC M8 είναι αληθινή, τότε η HTC φαίνεται πως θα επανέλθει στο layout με τα τρία πλήκτρα.

 

Link.png Site: ']PhoneArena

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Leak-shows-HTC-M8s-on-screen-navigation-buttons_id52109']PhoneArena

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/htc_m2_one_successor_to_launch_in_march-news-7722.php[/url]']GSMArena