Την Ιαπωνία επέλεξε η HTC για τα αποκαλυπτήρια του νέου της smartphone το οποίο φέρνει για πρώτη φορά στην κατηγορία, οθόνη με Full HD ανάλυση 1920x1080 !!

Το HTC J Butterfly διαθέτει οθόνη 5' ιντσών, τρέχει το Androd 4.1 Jelly Bean και περιλαμβάνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στο 1.5 GHz.

 

Η HTC μας έχει συνηθίσει σε υψηλής ποιότητας οθόνες στα smartphone της ειδικά με τη τελευταία σειρά One, αλλά στο J Butterfly αλλάζει τα δεδομένα ενσωματώνοντας οθόνη τεχνολογίας Super LCD 3 με ανάλυση 1920x1080. Η ποιότητας της οθόνης είναι όπως θα το περιμένατε εκπληκτική με τέλεια απεικόνιση χρωμάτων και ανάλυση που κάνει τη διαφορά με τα 440ppi (pixels per inch).

 

theverge_560.jpg

 

Συνολικά το HTC Butterfly J διαθέτει πάχος 9.1 χιλιοστών, μπαταρία 2.020mAh ενώ στο πίσω μέρος θα βρούμε κάμερα 8megapixel. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα δε θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για την απίστευτη οθόνη του η οποία όπως αναφέρει η HTC θα βρει το δρόμο της σε νέα μοντέλα της εταιρείας.

 

htcjbutterfly-2-520x282.png

 

Link.png Site: theverge.com

Link.png Site: htc