Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei θα ανακοινώσει στα πλαίσια του Mobile World Congress, το νέο P10. Όσο πλησιάζουμε την ημέρα της ανακοίνωσης τόσο πληθαίνουν οι διαρροές για τη συσκευή.

Πρόσφατα, διέρρευσαν νέα renders που αποκαλύπτουν την εμφάνιση της συσκευής, καθώς και αρκετά από τα χαρακτηριστικά της. Όπως μπορείτε να δείτε, το P10 θα διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, το οποίο θα χρησιμοποιεί φακούς της Leica (θα γίνεται λογικά και χρήση λογισμικού που έχει επιμεληθεί η γνωστή εταιρεία), διπλό –κατά πάσα πιθανότητα dual tone- LED flash καθώς και σύστημα αυτόματης εστίασης με λέϊζερ.

 

Από όσο φαίνεται επίσης, πρόκειται να διαθέτει τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πρόσοψη (η εικόνα με το λευκό μοντέλο δεν δείχνει κάτι τέτοιο, και αυτό ενδεχομένως μπορεί να σημαίνει διάφορα: α) ότι η εταιρεία είναι ακόμα αναποφάσιστη για το που να τοποθετήσει τον αισθητήρα, β) ότι κάποιος έχει “σβήσει ψηφιακά” το πλήκτρο, γ) ότι πρόκειται για άλλο μοντέλο, όπως για το P10 Lite).

 

Το νέο Huawei P10 αναμένεται να ενσωματώνει το Kirin 960 SoC, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδεύεται από 6GB RAM.

 

Link.png Site: GSMArena