Το επόμενο κορυφαίο smartphone της Huawei αναμένεται να παρουσιαστεί στο Λονδίνο στις 15 Απριλίου και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι το P8, ο διάδοχος του Ascend P7.

Οι τελευταίες διαρροές μας έχουν δώσει αρκετά στοιχεία για το τι θα πρέπει να περιμένουμε τόσο από την εμφάνιση όσο και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Σε σχέση με το περσινό μοντέλο, το Huawei P8 αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, στις 5.2 ίντσες με Full HD ανάλυση, με τις διαστάσεις της συσκευής να παραμένουν σε ικανοποιητικό επίπεδο και συγκεκριμένα στα 144.9 x 71.9 x 6.6 χιλιοστά.

 

Στο εσωτερικό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Huawei θα στηριχτεί για μια ακόμη φορά σε δική της λύση και συγκεκριμένα στον οκταπύρηνο Kirin 930 επεξεργαστή, με 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και κύρια κάμερα στα 13MP με διπλό LED flash και οπτικό σταθεροποιητή. Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 8MP ενώ για τη μπαταρία των 2.600 mAh, η ίδια η Huawei μας έχει προϊδεάσει ότι αυτή θα χαρίζει πολύ καλή αυτονομία.

 

Την περασμένη εβδομάδα, μια φωτογραφία στην οποία υποτίθεται ότι εμφανίζεται το P8, φανερώνει ότι η συσκευή έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στην οποία κυριαρχεί το αλουμίνιο ενώ με σημερινό tweet του λογαριασμό @onleaks, βλέπουμε μερικά ακόμη σχεδιαγράμματα και πιθανότατα έναν αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

 

Various-leaked-Huawei-P8-images.jpg

 

Link.png Site: PhoneArena