Κατά την ανακοίνωση των (αρνητικών) οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η Intel δια μέσου του προέδρου της Paul Otellini δε δίστασε να δηλώσει τη πίστη της στους επερχόμενους επεξεργαστές της εταιρείας και στις αρκετά χαμηλότερες τιμές που θα διαθέτουν τα συστήματα που θα τους ενσωματώνουν.

Αναφερόμενος στην πλατφόρμα Bay Trail η οποία θα στηρίζεται στην αρχιτεκτονική των 22 νανομέτρων, με τετραπύρηνο επεξεργαστή και διπλάσιες επιδόσεις από την υπάρχουσα γενιά Atom, ο πρόεδρος της Intel δηλώνει ότι οι τιμές των συστημάτων που θα δούμε στο τέλος τους έτους θα μπορούν να ξεκινάνε από τα $200.

 

Τα συστήματα αυτά θα είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά λεπτοί φορητοί υπολογιστές με οθόνη αφής και ελαφρύ βάρος, οι οποίοι θα τρέχουν τη τελευταία έκδοση των Windows 8, με την μεγαλύτερη αυτονομία που έχει προσφέρει ποτέ η Intel. Το πάχος των συσκευών αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 8 χιλιοστά ενώ η αυτονομία των συσκευών θα μπορεί να σας κρατάει μακρυά από το φορτιστή ακόμα και μία ολόκληρη ημέρα μετά από πλήρη εργασία.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/04/17/intel-bay-trail-200[/url]']engadget.com