Την ίδια ημέρα που έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση Unpacked της Samsung για την παρουσίαση των νέων Galaxy S7 και S7 edge, η LG θα παρουσιάσει το νέο G5.

Σε μία σειρά από teasers, η LG επιβεβαίωσε ότι στις 21 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Mobile World Congress 2016 στην Βαρκελώνη. Το Insomnia, όπως κάθε χρόνο, θα βρίσκεται στην έκθεση για να σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις και όλα τα νέα σχετικά με τις νέες δημιουργίες των κατασκευαστών.

 

Η LG δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για τη νέα ναυαρχίδα της, ωστόσο σύμφωνα με φήμες, το G5 θα δανείζεται στοιχεία από το V10, και επομένως περιμένουμε να διαθέτει μία μικρή, δεύτερη οθόνη στην πρόσοψη, για διάφορες ειδοποιήσεις ή για την άμεση εκκίνηση κάποιων εφαρμογών καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος.

 

Επίσης, περιμένουμε να διαθέτει dual-lens κύρια κάμερα καθώς και μεταλλική κατασκευή ενώ αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC. Λέγεται επίσης ότι θα διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Magic Slot”, με την βοήθεια του οποίου οι χρήστες, θα μπορούν να επεμβαίνουν στην λειτουργικότητα του κινητού μέσω διαφορετικών αρθρωμάτων.