Η LG αποκάλυψε το νέο της high-end smartwatch με την ονομασία LG Watch Urbane το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Google, Android Wear.

Το νέο smartwatch της LG είναι κομψότερο από το G Watch R (η LG περιμένει ότι θα φανεί περισσότερο ελκυστικό τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες) διαθέτει μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με ασημένιο ή χρυσαφένιο φινίρισμα ενώ το λουράκι είναι δερμάτινο (22mm).

 

Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG Watch Urbane βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon 400 με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz και διαθέτει οθόνη P-OLED ανάλυσης 320 x 320 pixels.

Επίσης ενσωματώνει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου.

Το νέο smartwatch της LG αντέχει στην σκόνη και στο νερό αφού καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAh. Επίσης εξοπλίζεται με τον ίδιο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών που έχει και το G Watch R.

 

Οι διαστάσεις του είναι 45,5 x 52,2 x 10,9 χιλιοστά. Η νέα wearable συσκευή της LG, που είναι συμβατή με όλα τα smartphones που "τρέχουν" Android 4.3 ή νεότερη έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του συνέδριου MWC 2015 (Mobile World Congress) και τότε θα μάθουμε τόσο την ημερομηνία διάθεσης όσο και το κόστος της.

 

gallery_286955_1698_102148.jpg

 

 

 

Link.png Site: GSMArena