Ένα από τα smartphones που ξεχώρισαν στη φετινή IFA 2013 ήταν χωρίς αμφιβολία το LG G2, με την Κορεατική εταιρεία να ετοιμάζεται να το κυκλοφορήσει σύντομα και στη χώρα μας.

Όπως μας ενημέρωσε σήμερα η LG Hellas, το G2 θα κάνει την εμφάνιση του στη χώρα μας τον επόμενο μήνα με τιμή €599.

 

Μάλιστα για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια προσωπική εμπειρία χρήσης των λειτουργιών που προσφέρει το κορυφαίο smartphone της LG, μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν σε οποιαδήποτε συσκευή Android την εφαρμογή G2 Emulator η οποία δίνει τη δυνατότητα δοκιμής των έξι καλύτερων λειτουργιών του G2.

 

lgemu1.jpg lgemu2.jpg

 

Η νέα ναυαρχίδα της LG διακρίνεται για τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη των 5.2 ιντσών με ανάλυση Full HD με 424 PPI. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό είναι ο Snapdragon 800 στα 2.26 GHz με 2 GB RAM και ο οποίος δίνει κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές benchmark. Διαθέτει ακόμα κάμερα 13mp με δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD και μάλιστα στα 60 fps.

 

Εντύπωση προκαλεί η σχεδιαστική απόφαση της LG να τοποθετήσει τα πλήκτρα ήχου και ενεργοποίησης της συσκευής στο πίσω μέρος, κάτι που όπως είδαμε και στην πρώτη μας επαφή με τη συσκευή αποτελεί μια πολύ έξυπνη κίνηση που δε μας δυσκόλεψε.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-g2-video-r5259[/url]']Πρώτη επαφή με το LG G2 (video)