Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Motorola ετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενο της κορυφαίο smartphone, το οποίο μάλιστα έχει κατασκευαστεί υπό την εποπτεία της Google 2 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

Ήδη από δηλώσεις του προέδρου της Motorola γνωρίζουμε ότι το Moto X όπως είναι η πιθανή του ονομασία, θα κατασκευάζεται στην Αμερική ενώ χθεσινή εικόνα που δημοσίευσε η Motorola κάνει λόγο για «το πρώτο smartphone που θα μπορείς να σχεδιάσεις μόνος σου».

 

Πληροφορίες του abc news αναφέρουν ότι η Motorola θα δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει το χρώμα που θα διαθέτει η συσκευή στο πίσω μέρος καθώς και το χρώμα που θα έχει στις άκρες του. Επιπλέον η Motorola θα χαράζει με laser το πίσω μέρος της συσκευής, γράφοντας το μήνυμα που έχει επιλέξει από πριν ο ενδιαφερόμενος, μια τακτική την οποία ακολουθεί εδώ και χρόνια η Apple με τη σειρά των iPod. Τέλος ο χρήστης θα μπορεί κατά την παραγγελία να ανεβάσει μια φωτογραφία, η οποία θα βρίσκεται προεγκατεστημένη ως background στη συσκευή.

 

Άλλες πληροφορίες του ABC News αναφέρουν ότι η συσκευή θα γνωρίζει τις διαφορετικές συνθήκες που τη χρησιμοποιείτε, αλλάζοντας αυτόματα προφίλ. Για παράδειγμα κατά το οδήγημα η απάντηση κλήσης θα ενεργοποιεί αυτόματα το μεγάφωνο.

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Moto X, άλλες όμως αναφορές κάνουν λόγο για μια συσκευή η οποία θα κατατάσσεται στη μεσαία κατηγορία των smartphones.

 

Link.png Site: http://abcnews.go.com/Technology/motorola-moto-xs-color-wallpaper-engraving-customized-leaves/story?id=19567319#.UdR3ED5gYS6[/url]']abcnews