Το Mobile World Congress 2017 δεν είναι μακριά, ενώ το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την ανακοίνωση του νέου Galaxy S8 της Samsung, για το οποίο τελευταία έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες φήμες και έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες.

Η εταιρεία Ghostek δημοσίευσε φωτογραφίες της νέας shock resistant θήκης της Atomic για το Galaxy S8 και μαζί αποκαλύφθηκαν ορισμένα στοιχεία για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, επιβεβαιώνεται ότι η νέα συσκευή της Κορεάτικης εταιρείας δεν διαθέτει dual camera setup στο πίσω μέρος (αν και το μέγεθος του “window” στη θήκη θα μπορούσε να σημαίνει την ύπαρξη δύο καμερών) και πως όπως περιμέναμε εξοπλίζεται με dual curved οθόνη και επιδεικνύει μικρού πάχους bezels στο πάνω και κάτω μέρος της πρόσοψης.

 

gallery_286955_3642_83636.jpg

 

Επίσης -και εφόσον οι εικόνες δείχνουν την πραγματική συσκευή- επιβεβαιώνεται ότι η Κορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει φυσικό κεντρικό πλήκτρο ή capacitive πλήκτρα στην πρόσοψη της νέας της συσκευής, η οποία στην αριστερή της πλευρά, πέρα από τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου διαθέτει και το πλήκτρο power on/off.

 

gallery_286955_3642_95629.jpg

 

Link.png Site: GSMArena