Από το γνωστό λογαριασμό του @evleaks όπου έχουμε μάθει αρκετές πληροφορίες για μελλοντικά smartphones έρχεται ακόμα μια ενδιαφέρουσα είδηση με την πρώτη εικόνα του νέου smartphone της Samsung με καμπύλη οθόνη.

Κοιτώντας τη φωτογραφία μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεται κάποια ρύθμιση η οθόνη σας όμως αυτό φαίνεται θα είναι το Galaxy Round, η πιθανότερη ονομασία που όπως φαίνεται έχει επιλέξει η Samsung για το πρώτο της smartphone με κυρτή οθόνη η οποία αναμένεται να είναι πολύ πιο ανθεκτική από την τωρινή τεχνολογία.

 

Το smartphone που βλέπουμε στη συγκεκριμένη φωτογραφία απέχει σημαντικά από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου στην έκθεση CES 2013 αφού διαθέτει θα λέγαμε μια κυρτή επιφάνεια διαφέροντας αρκετά από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς. Εν αντιθέσει απ' ότι νομίζουν πολλοί, η πρόταση της Samsung αλλά και της LG η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το Νοέμβριο, δε θα είναι εύκαμπτες, μια τεχνολογία που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στο εμπόριο τα επόμενα χρόνια.

 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η συγκεκριμένη έκδοση του smartphone προορίζεται για την Κορεατική αγορά, κάτι που συμβαδίζει με προηγούμενες φήμες για επίσημη παρουσίαση της συσκευής από τη Samsung μέσα στο μήνα αρχικά για τη συγκεκριμένη αγορά.

 

Link.png Site: https://twitter.com/evleaks/status/387672198996963329[/url]']@evleaks