Τον τελευταίο μήνα, είδαμε τα πρώτα smartphones με κυρτή οθόνη να παρουσιάζονται στην Κορέα από την LG και τη Samsung, χωρίς κατά γενική ομολογία να εντυπωσιάσουν, με το κοινό να περιμένει ανυπόμονα τις εύκαμπτες οθόνες.

Η Samsung η οποία δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τις συγκεκριμένες οθόνες, μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το πότε ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε τέτοια smartphones στην αγορά, τουλάχιστον από την ίδια την εταιρεία. Σε εκδήλωση για αναλυτές, ένα από τα slide που επέδειξε η εταιρεία εμφανίζει το χρονοδιάγραμμα της σχετικά με την τεχνολογική εξέλιξη των οθονών και το πότε θα υπάρξουν οι μεγάλες εξελίξεις..

 

Αναφέροντας τη φετινή χρονιά ως τη χρονιά παρουσίασης κυρτής οθόνης στο Galaxy Round, η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάζει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια smartphone με οθόνη που θα λυγίζει ενώ την εύκαμπτη οθόνη που θα διπλώνει, θα πρέπει να την περιμένουμε από το τέλος του 2015 και κυρίως το διάστημα 2016 - 2017.

 

Πολλές εταιρείες έχουν δημοσιεύσει βίντεο άλλοτε φουτουριστικά για το πως μπορεί να είναι ένα smartphone με οθόνη που διπλώνει, και η Samsung περιλαμβάνεται σ' αυτές με το παρακάτω βίντεο το οποίο δίνει μια πρώτη ιδέα.

 

 

Link.png Site: http://sammyhub.com/2013/11/06/samsung-bendable-flexible-display/[/url]']Sammy Hub