Όσο πλησιάζουμε προς την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής στις 4 Σεπτεμβρίου, τόσο θα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για την νέα ναυρχίδα της Sony στα smartphones, το Xperia Z1.

Η ίδια η εταιρεία έχει μάλιστα ξεκινήσει τη διαρροή φωτογραφιών που απεικονίζουν μικρά μέρη της συσκευής, με το σημερινό να απεικονίζει ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Xperia Z1, την κάμερα του. Στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε το LED Flash και όχι Xenon όπως οι πρώτες φήμες αναφέρανε. Πιο σημαντικό πάντως είναι το λογότυπο G που βλέπουμε δεξιά της κάμερας κάτι που επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες ότι το Xperia Z1 θα ενσωματώνει φακό G Lens που βλέπουμε στις digicams και στις DSLR κάμερες της Sony.

 

Μαντεύουμε ότι το Xperia Z1 θα βασίζεται στο σχετικά μεγάλο αισθητήρα 1/2.3" για φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ με την φημολογούμενη ανάλυση 20.7mp, τα pixels θα εξακολουθούν να είναι μεγαλύτερα από αυτά στις κάμερες των 13mp.

 

Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν η οθόνη 5' ιντσών με 1080p ανάλυση, Snapdragon 800 chipset, 3.000 mAh μπαταρία καθώς και η γνωστή αδιάβροχη δυνατότητα που υπάρχει στο Xperia Z και στο Xperia Z Tablet. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες της συσκευής η οποία φέρει τον ίδιο σχεδιασμό με το Xperia Z κάτι που θα επιβεβαιώσουμε και από κοντά στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

xperiaz1.jpg

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/sony_releases_image_of_xperia_z1___honamis_camera_with_g_lens-news-6643.php[/url]']GSMArena