Η παρουσία της Xiaomi και των προϊόντων της εκτός Κίνας και Ινδίας, αποτελεί έναν από τους στόχους που έχει ανακοινώσει η κινεζική εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς όμως να υπάρχει ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Με σημερινή της όμως ανακοίνωση, η Xiaomi ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στις 5 Ιανουαρίου στο Las Vegas, στα πλαίσια της έκθεσης CES 2017, όπου και θα ανακοινώσει «ένα νέο συναρπαστικό προϊόν που θα διακρίνεται για την καινοτομία του». Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το αν το προϊόν αυτό θα είναι ένα smartphone, όμως ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την ανακοίνωση είναι ότι η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

https://twitter.com/xiaomi/status/800971342308704256

 

Μέχρι σήμερα, η Xiaomi κυκλοφορεί περιορισμένα προϊόντα στην Αμερικανική αγορά, όπως media players, bluetooth ηχεία, power banks και ακουστικά όμως όχι κάποιο από τα μεγάλα όπλα της εταιρείας όπως ένα smartphone. Έχοντας συναντήσει τεράστια επιτυχία στην Κίνα με εκατομμύρια πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, πλέον η εταιρεία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πωλήσεων, πίσω από την Huawei, την Oppo και τη Vivo ενώ πρόσφατα μια άλλη μεγάλη κινεζική εταιρεία, η LeEco, ανακοίνωσε την επέκτασή της στις Η.Π.Α, αντιμετωπίζοντας για την ώρα όμως σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

 

Το Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στη CES 2017 όπου θα σας μεταφέρει τις σημαντικότερες ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένου και των ειδήσεων που θα προκύψουν από την παρουσίαση της Xiaomi.

 

Link.png Site: PhoneArena