Λίγες μόλις ημέρες μετά την αρχική ανακοίνωση στα πλαίσια του συνεδρίου MWC 2014, η δημοφιλής εφαρμογή Facebook Messenger κάνει την επίσημη της εμφάνιση στην πλατφόρμα των Windows Phone.

Η νέα εφαρμογή επιτρέπει την διεξαγωγή προσωπικών ή ομαδικών συζητήσεων ανάμεσα φίλων που έχετε στο Facebook καθώς και την αποστολή προσωπικών μηνυμάτων με την υποστήριξη sticker (αυτοκόλλητα). Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να γνωστοποιήσει την ακριβή του θέση στο συνομιλητή του ή να του αποστείλει φωτογραφίες.

 

Μέχρι σήμερα η λειτουργία του Facebook Messenger βρισκόταν ενσωματωμένη μέσα στην ίδια την πλατφόρμα των Windows Phone κάτι που όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δε θα ισχύσει για την έκδοση 8.1 η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Σκοπός του Facebook αλλά και της Microsoft είναι να δώσει περισσότερες λειτουργίες και χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μέσω μεμονωμένης εφαρμογής μια πολιτική που ισχύει άλλωστε και στις πλατφόρμες του Android και iOS.

 

File.png Download: ']Facebook Messenger για Windows Phone

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2014/03/04/facebook-messenger-arrives-in-the-windows-phone-store.aspx']Windows Phone Team Blog