Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για smartphones, και μία από τις μεγαλύτερες ελλείψεις του Windows Phone Store, έρχεται σύντομα για τη mobile πλατφόρμα της Microsoft.

Αν και η πληροφορία δεν είναι επίσημη, εντούτοις προέρχεται από αξιόπιστη πηγή, συνοδευόμενη από ένα πιο πειστικό βίντεο του παιχνιδιού να τρέχει σε ένα Lumia 625 smartphone. Η είδηση για την κυκλοφορία του παιχνιδιού προήλθε αρχικά από tweet του Marketing Manager Εφαρμογών της Microsoft Γαλλίας, συνοδευόμενο από ένα βίντεο, δύο αναρτήσεις οι οποίες διεγράφησαν λίγα ώρα μετά τη δημοσίευση τους.

 

Συνοδευόμενο από αρκετές διακρίσεις όπως αυτή του δημοφιλέστερου παιχνιδιού στο Facebook και ενός με τα περισσότερα downloads για την πλατφόρμα του iOS και του Android, το Candy Crush Saga έκανε αμέσως αίσθηση όχι για τα εντυπωσιακά του γραφικά αλλά για το εθιστικό του gameplay. Στόχος του χρήστη είναι να ταιριάξει τρία η περισσότερα από τα γλυκά που εμφανίζονται στην οθόνη, έτσι ώστε αυτά να εξαφανιστούν με εντυπωσιακό τρόπο από την οθόνη, κερδίζοντας πόντους και προχωρώντας στην επόμενη πίστα.

 

 

Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού, έχει φέρει στα ταμεία της King Digital Entertainment, δημιουργό του παιχνιδιού, τεράστια κέρδη, με τη φετινή είσοδο στο χρηματιστήριο (Nasdaq) να αποτιμά τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας στα 5 δισ. δολάρια.

 

Link.png Site: Windows Phone Central