Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι η Apple εξαγόρασε την Beats, πολύ αναρωτιόντουσαν για τα σχέδια της Apple σχετικά με την μουσική συνδρομητική υπηρεσία της τελευταίας, Beats Music.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η Apple στοχεύει να συμπεριλάβει την εφαρμογή της υπηρεσίας Beats Music στις εφαρμογές που βρίσκονται προ-εγκατεστημένες στις συσκευές της εταιρείας που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα iOS.

 

Αυτό σημαίνει, ότι οι χρήστες που θα αγοράσουν ένα νέο iPhone ή iPad θα βρουν την συγκεκριμένη εφαρμογή προ-εγκατεστημένη, σε μία προσπάθεια να αποκτήσει προβάδισμα έναντι παρόμοιων εφαρμογών όπως είναι οι Rdio και Spotify. Στην αναφορά των Financial Times γίνεται γνωστό ότι η Apple θα προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση τον ερχόμενο Μάρτιο, πιθανόν κατά την περίοδο που το Apple Watch θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά.

 

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί και σε παλαιότερες συσκευές iOS αφού ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται σε κάποια μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού, ωστόσο αυτή η κίνηση μάλλον δεν έχει πολλές πιθανότητες.

 

Link.png Site: Engadget