Κάθε λειτουργικό σύστημα πλέον κατέχει και το δικό του voice assistant, με την Apple να κάνει την αρχή (στα smartphones) με τη γνωστή πλέον Siri. Όμως, αν οι χρήστες τη χρησιμοποιούν, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Intelligent Voice σε πάνω από 2000 Αμερικανούς χρήστες iOS7 συσκευών και με τη χρήση τριών ερωτηματολογίων, το 84.4% των ερωτηθέντων δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ την επιλογή στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, ενώ μόλις το 12.7% έχει μείνει ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα της Siri. Στο τρίτο ερώτημα, αν δηλαδή η Apple έχει διαφημίσει υπερβολικά τις φωνητικές δυνατότητες της Siri, το 46% απάντησε θετικά., αρκετά μεγάλο ποσοστό αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για κύρια λειτουργία.

 

survey-7edxdx3lazry6-question-2.png

 

Η έρευνα διήρκεσε επτά ημέρες, στο διάστημα μεταξύ 9 και 16 Οκτωβρίου, ενώ μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο. Να υπενθυμίσουμε πως με την έλευση του iOS7 η εφαρμογή απέκτησε νέα εμφάνιση, καλύτερες επιδόσεις και την επιλογή για ανδρική φωνή.

 

Link.png Site: http://www.intelligentvoice.com/blog/new-poll-apple-oversold-siri-says-46-americans/[/url]']Intelligent Voice