Η παρουσίαση των τριμηνιαίων κερδών της Apple έρχεται την επόμενη Τετάρτη , όπου η εταιρεία θα αποκαλύψει τις πωλήσεις iPhone καθώς και άλλων στοιχείων από το τέταρτο τρίμηνο. Και δεδομένης της πρόσφατης μειωσης παραγγελειων εξαρτημάτων στο iPhone λογω ανησυχίων ζήτησης , όλα τα βλέματα θα είναι στραμένα στην ανακοίνωση της επόμενης βδομάδας..

Ουσιαστικά, αν η εταιρεία θέλει να σταματήσει αυτην την πτώση, θα πρέπει να αναφέρει μεγάλους αριθμούς για το τελευταίο τρίμηνο. Και σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo απο το KGI Securities , δεν θα το κάνει. Ο ιδιος υποστηρίζει πως η Apple πούλησε 52 εκατομμύρια iPhones και 23 εκατομμύρια iPads ...

Το AppleInsider επισημαίνει σε ένα νέο σημείωμα επενδυτή απο τον Kuo, ο οποίος περιγράφει τις προσδοκίες του για το 4ο τρίμηνο των κέρδων της Apple. Και τα νουμερα είναι πραγματικά αρκετά καλα, παρά τις ανησυχίες από παρατηρητές της αγοράς που προκαλούνται από τις πρόσφατες εκθέσεις ότι η Apple βλεπει αδυναμίες ζήτησης του iPhone 5.

 

Στην πραγματικότητα, ο αναλυτής πιστεύει ότι η Apple πούλησε 52 εκατομμύρια iPhones κατά τη διάρκεια του 4ου τριμήνου , το οποίο ουσιαστικά είναι διπλάσιο από το ποσό των συσκευών που πωλούνται στους προηγούμενους τρεις μήνες .

Όσο για το iPad, η προβλεψη του Kuo αναφέρει για 23 εκατομμύρια συσκευές που πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου, το οποίο έληξε τον Δεκέμβριο. Αυτό θα ήταν επίσης μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο (14 εκατομμύρια iPads), και σχεδόν το 50 τοις εκατό αύξηση από έτος σε έτος.

Η Apple έχει χάσει τις προβλέψεις της Wall Street το τελευταίο τρίμηνο, οπότε αν οι αριθμοί του Kuo βγουν αληθινοί, αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον περιορισμό της πρόσφατης πτώσης των μετοχών της.

 

Source.png Πηγή: ']applemania.gr

Link.png Site: http://www.idownloadblog.com/2013/01/16/analyst-says-52-million/']idownload Blog