Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση του iOS 6.0.1, η οποία είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές του iOS 6, αλλά επικεντρώνεται κυρίως σε επιδιορθώσεις για το iPhone 5. Για τους χρήστες της τελευταίας γενιάς iPhone υπήρχε ένα κενό από την Apple το οποίο δεν τους αφήνει να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους μέσω OTA (Over The Air). Έτσι για αυτούς υπάρχει μια ενδιάμεση αναβάθμιση η οποία εμφανίζεται ως "Updater for iPhone 5" και έχει μέγεθος 69.7ΜΒ.

Το iOS 6.0.1 φέρει μερικές διορθώσεις στη WiFi συνδεσιμότητα του iPhone 5 και iPod touch 5, καθώς υπήρχαν ορισμένα προβλήματα σε ασύρματα δίκτυα με προστασία WPA2. Επιπλέον έχουν διορθωθεί ορισμένες "ατέλειες" στο πληκτρολόγιο της νέας γενιάς iPhone, οι οποίες όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για θέμα λογισμικού. Επίσης διορθώνεται ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που αντιμετωπίζαν τα iPhone. Επιπλέον υπάρχουν διορθώσεις προβλημάτων λογαριασμών Exchange, ενός κενού που επέτρεπε την πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες του Passbook από την οθόνη κλειδώματος και διόρθωση ενός προβλήματος που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν απενεργοποιούσε το φλας της κάμερας όταν το επέλεγε ο χρήστης.

 

%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F.jpg

 

Η σημερινή αναβάθμιση του iOS έρχεται μία ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του iPhone 5 στην Ελλάδα, το οποίο θα κυκλοφορήσει και από τις τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind. Η έκδοση iPhone 5 των 16gb θα κοστίζει €739, των 32gb στα €859 και τέλος το μοντέλο των 64gb κοστολογείται στα €979.