Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας 9to5mac, η Apple ετοιμάζει μια νέα παρουσίαση για τον Μάρτιο του 2016, στο οποίο θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του Apple Watch.

Έτσι, η νέα γενιά του προϊόντος θα διατεθεί στην αγορά τον Απρίλιο, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του αρχικού μοντέλου. Επιπλέον, φημολογείται ότι στο ίδιο event η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6c, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, με τις νέες πληροφορίες να έρχονται να προστεθούν σε παλαιότερες για το ίδιο μοντέλο.

 

Η Apple έχει στη διάθεσή της μια σειρά από τεχνολογίες, οι οποίες προορίζονται για μελλοντικές γενιές του Apple Watch και επίσης, είχαν αναπτυχθεί πριν από την κυκλοφορία της συσκευής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, η Apple ετοιμάζει νέες τεχνολογίες κάμερας, wireless, παρακολούθησης ύπνου και υγείας, χωρίς να γνωρίζουμε ποιες από αυτές θα ενσωματώνει η δεύτερη γενιά του Apple Watch.

 

Η παρουσίαση του iPhone 6c με οθόνη 4 ιντσών θα ικανοποιούσε, ενδεχομένως, πελάτες της Apple, οι οποίοι προτιμούν τις μικρότερες οθόνες λόγω ευκολίας χρήσης με ένα χέρι και, ως εκ τούτου, καταφεύγουν σε παλιότερες συσκευές της Apple όπως το iPhone 5s.

 

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το iPhone 6c θα διαθέτει χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Μάλιστα, φημολογείται ότι οι δυνατότητές του θα είναι παρόμοιες με του iPhone 5s.

 

Αν όντως τελικώς λάβει χώρα η παρουσίαση της Apple το Μάρτιο, θα αποτελέσει τη δευτερή συνεχόμενη παρουσίαση που διεξάγει η εταιρεία το συγκεκριμένο μήνα, καθώς τον Μάρτιο του 2015, η Apple παρουσίασε το Macbook 12 ιντσών και το ResearchKit και οριστικοποίησε την πρώτη γενιά του Apple Watch.

 

Link.png Site: 9to5Mac