Από ότι φαίνεται το firmware του HomePod είχε και άλλα… μυστικά να αποκαλύψει, πέρα από το design του επετειακού iPhone, το χαρακτηριστικό face unlock ή το virtual home button κ.ά.

Πιο συγκεκριμένα, ο developer Guilherme Rambo ανακάλυψε στοιχεία για μία νέα συσκευή 4K Apple TV, που μάλιστα παρέχει και υποστήριξη HDR (τόσο Dolby Vision όσο και HDR10). Το TV box της Apple που πωλείται σήμερα δεν υποστηρίζει 4K, και οι φίλοι της εταιρείας περιμένουν εδώ και καιρό από την Apple να υποστηρίξει το πρότυπο με τη συσκευή της.

 

Φήμες για υποστήριξη 4Κ και HDR κυκλοφορούν εδώ και καιρό για το Apple TV, με το Bloomberg να έχει αναφερθεί στην υποστήριξη περιεχομένου 4K από τη συσκευή της Apple σε συνδυασμό με “περισσότερο ζωντανά χρώματα” από τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

Η υποστήριξη HDR στο επερχόμενο Apple TV είναι μία σημαντική εξέλιξη, αφού είναι συχνά εντυπωσιακότερο από την αύξηση στην ανάλυση για τις κινηματογραφικές ταινίες και τα τηλεοπτικά σόου. Τόσο το Netflix όσο και η Amazon υποστηρίζουν HDR και 4K ενώ πρόσφατα και το Google Play ξεκίνησε το streaming ταινιών σε 4K και HDR πρόσφατα. Στις λίστες του iTunes επίσης προστέθηκαν κινηματογραφικές ταινίες που υποστηρίζουν 4K και HDR στο ιστορικό αγορών χρηστών τον προηγούμενο μήνα, κάτι που έδωσε τροφή σε σχόλια και υποθέσεις για το επερχόμενο Apple TV.


Link.png Site: The Verge