Την προηγούμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της WWDC '08, ανακοινώθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία design εφαρμογών για τους υπολογιστές Mac αλλά και τα iPhones.

 

Πολλές νέες αλλά και ανανεωμένες εφαρμογές έκαναν την εμφάνισή τους στις λίστες των βραβευμένων, ανεβάζοντας για άλλη μια φορά τον πήχυ στο application design.

 

Καλύτερη διαδικτυακή εφαρμογή για το iPhone ψηφίστηκε η web μορφή της εφαρμογής Remember The Milk, ενός δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης εργασιών, που είναι διαθέσιμο σε 24 γλώσσες.

 

Στην κατηγορία των εφαρμογών για Mac, το ScreenFlow της εταιρείας Vara Software πήρε την πρώτη θέση, καθώς πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή εφαρμογή επεξεργασίας video για screencasts και vidcasts. Το ScreenFlow απέσπασε και άλλο ένα βραβείο, αυτό της καλύτερης εφαρμογής για γραφικά και διαχείριση media.

 

Καλύτερο παιχνίδι για το Mac ψηφίστηκε το δημοφιλές Guitar Hero III: Legends of Rock, ενώ στην κατηγορία καλύτερης εμπειρίας χρήστη για το Mac OS ψηφίστηκε η επιστημονική εφαρμογή Macnification, που διαχειρίζεται εικόνες από μικροσκόπια. Τέλος, ως καλύτερη «φοιτητική» εφαρμογή ψηφίστηκε το Squirrel, μια εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών πόρων αρκετά απλή και ευχάριστη στη χρήση.

 

Επιπλέον, δόθηκαν ειδικές διακρίσεις στο παιχνίδι Enigmo 1.0 της Pangea Software, την εφαρμογή MIM για την διαχείριση ιατρικών δεδομένων, την έκδοση 1.0 του γνωστού Twitter client, Twitterrific, την εφαρμογή για το AOL Radio αλλά και τη beta έκδοση του OmniFocus της Omni Group, όλες εφαρμογές για iPhone.

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr