Η Apple επανασχεδίασε το TV app που έρχεται τόσο στους υπολογιστές Mac όσο και σε πολλές smart TVs από διάφορες εταιρείες όπως από τις Samsung, Sony, LG και Vizio καθώς και σε συσκευές Roku και Amazon Fire TV.

Το επανασχεδιασμένο Apple TV app θα περιλαμβάνει περιεχόμενο στα "Channels" του από τα γνωστά Cinemax, Epix, Showtime, Starz, HBO και Comedy Central και ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί τα standalone apps των συγκεκριμένων καναλιών και υπηρεσιών, αλλά μπορεί να βλέπει τις αγαπημένες του σειρές και κινηματογραφικές ταινίες απευθείας από το app Apple TV.

Η σημαντικότερη ωστόσο ανακοίνωση της Apple είναι το Apple TV+ που περιλαμβάνει ορίτζιναλ περιεχόμενο και σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως του Steven Spielberg, της Octavia Spencer (θα αναλάβει το Amazing Stories) ή του Ron Howard αλλά και των Reese Witherspoon, Jennifer Aniston και Steve Carell. Οι τρεις τελευταία θα παρουσιάσουν ένα πρωϊνό talk show με την ονομασία The Morning Show.

230458741_appletv.jpg.90ff56bcd50bb7dd3233ae7eb90331a2.jpg

Οι Jason Momoa και Alfre Woodard μίλησαν επίσης στην σκηνή του Steve Jobs Theater για μία νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στην συνδρομητική υπηρεσία της Apple ενώ έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται και σειρά «Foundation» του Isaac Asimov. Στην υπηρεσία επίσης της Apple θα συμμετέχουν με ορίτζιναλ περιεχόμενο και εκπομπές οι Sara Bareilles και JJ Abrams αλλά και η Oprah Winfrey, με την τελευταία να κάνει λόγο για πολυετή συνεργασία.

359348370_appletv2.jpg.ee88b4570e3d2c7df0c80275816c0fdc.jpg

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ δεν θα περιλαμβάνει διαφημίσεις και θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο σε περισσότερες από 100 χώρες.

 

  • Like 1