Η Apple ξεκίνησε την πώληση της θήκης φόρτισης USB-C των AirPods Pro δεύτερης γενιάς ως αυτόνομη αγορά, με το κόστος να είναι αναμενόμενα υψηλό.

Η θήκη που είναι συμβατή με MagSafe, και είναι διαθέσιμη άμεσα τουλάχιστον στις ΗΠΑ, κοστίζει 99 δολάρια. Η θήκη έχει κάνει την εμφάνισή της και στα ευρωπαικά Apple Stores με τιμή 109€. Παρ' όλα αυτά, αν είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε όλες τις συσκευές σας σε USB-C και έχετε ήδη ένα ζευγάρι AirPods Pro δεύτερης γενιάς με θήκη Lightning, η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι φθηνότερη από την αγορά ενός ολόκληρου νέου σετ ακουστικών.

Οι εκτιμήσεις παράδοσης δείχνουν ήδη ημερομηνία άφιξης μετά τα Χριστούγεννα, οπότε η θήκη μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για τις γιορτές. 

image.png.0097f98158564eb6f36aebd5374d5e1d.png

Τα USB-C AirPods Pro, τα οποία κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος, εξακολουθούν να έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το αρχικό μοντέλο Lightning. Συγκεκριμένα, είναι ανθεκτικά στη σκόνη, εκτός του ότι μπορούν να αντέξουν σε πιτσιλιές νερού από τη στιγμή που η αυτόνομη θήκη έχει πιστοποίηση IP54, όπως και τα ακουστικά. Τα USB-C AirPods Pro θα μπορούν επίσης να παρέχουν ασύρματα ήχο χωρίς απώλειες όταν χρησιμοποιούνται με τα επερχόμενο Vision Pro headset της Apple, όταν αυτό κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως πάνττα, οι κάτοχοι των AirPods Pro δεύτερης γενιάς είτε με Lightning είτε με USB-C  θύρα, μπορούν να επωφεληθούν από τα τελευταία χαρακτηριστικά σε επίπεδο software, όπως το Adaptive Audio και το Conversation Detection.