Στο Apple TV+ θα προβληθεί η επόμενη σειρά του δημιουργού του Breaking Bad και του Better Call Saul, Vince Gilligan.

Στη σειρά που θα διαρκέσει για 2 σεζόν -την οποία η Apple αποκαλεί προς το παρόν "Untitled Vince Gilligan Project"- θα πρωταγωνιστεί η Rhea Seehorn, η οποία ήταν υποψήφια για Emmy για τον ρόλο της δικηγόρου Kim Wexler στο Better Call Saul.

Η Apple δεν αποκαλύπτει ακόμα πολλά για τη σειρά, αλλά ο ίδιος ο Gilligan μοιράστηκε μια μικρή πληροφορία για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. «Μετά από δεκαπέντε χρόνια, σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα από το να γράφω αντιήρωες... και ποιος είναι πιο ηρωικός από την πανέξυπνη Rhea Seehorn;». ανέφερε σε μια δήλωση. «Είναι καιρός να έχει τη δική της σειρά και νιώθω τυχερός που θα δουλέψω μαζί της σε αυτήν». Ο Gilligan θα είναι υπεύθυνος και για την παραγωγή της σειράς ως εκτελεστικός παραγωγός.

Με την επιλογή της νέας σειράς του Gilligan, η Apple μπορεί να καυχιέται για άλλον έναν διάσημο δημιουργό στη διαθέσιμη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών σειρών και ταινιών του Apple TV Plus, με την εταιρεία να δίνει έμφαση στην ποιότητα έναντι άλλων ανταγωνιστικών υπηρεσιών. Το Apple TV Plus διαθέτει ήδη αρκετές επιτυχημένες σειρές με μεγάλα ονόματα, όπως το Ted Lasso, το Severance και το The Morning Show, και αν η ποιότητα του Breaking Bad και του Better Call Saul είναι κάτι δεδομένο, η άτιτλη νέα δημιουργία του Gilligan έχει τη δυνατότητα να φέρει νέους συνδρομητές στη video streaming υπηρεσία της Apple.

Πρόσφατα το Apple TV+ κέρδισε εννέα βραβεία Emmy, μια επίδοση που βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τους ανταγωνιστές του, όπως το Hulu, το Disney+ και το Amazon Prime με 10, 8 και 7 βραβεία αντίστοιχα. Ειδικότερα, ο Ted Lasso κέρδισε και τα τέσσερα Primetime Emmy για το Apple TV+ αποτελώντας ίσως το πιο δυνατό χαρτί της υπηρεσίας. Παράλληλα η Apple επιδιώκει να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιό της στο streaming με πολλαπλές συμφωνίες. Τον Αύγουστο, δήλωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με το Futuro Studio για τη μετατροπή πρωτότυπων podcasts σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ επενδύει επίσης σημαντικά ποσά στο live streaming αθλητικών γεγονότων με συμφωνίες που περιλαμβάνουν το Major League Baseball και το Major League Soccer.
 

  • Like 1
  • Thanks 1