Αν και έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Apple ανακοίνωσε το νέο Apple Watch Series 7, η ημερομηνία διάθεσης του εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη.

Στην εκδήλωση California Streaming, η εταιρεία είχε κάνει λόγο για διάθεση της συσκευής το Φθινόπωρο, ωστόσο η γνωστός leaker Jon Prosser φαίνεται να έχει σήμερα περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα ισχυριζόμενος ότι οι αποστολές του Apple Watch Series 7 θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο leaker μάλιστα λέει ότι η Apple ήρθε σε επαφή με διάφορους δημοσιογράφους για να τους πληροφορήσει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν στα χέρια τους μονάδες για review. Αν και βεβαίως δεν μπορούμε να βασιστούμε 100% στις πληροφορίες του Jon Prosser, εντούτοις υπάρχουν και άλλες ενδείξεις ότι ενδέχεται να είναι ακριβείς.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας χρήστης ανάρτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ένα μήνυμα που έλαβε από την εταιρεία Hermès, η οποία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και τα δικά της μοντέλα και για φέτος. Σε ερώτηση πότε θα είναι έτοιμα τα δικά της μοντέλα Apple Watch Series 7, η εταιρεία απάντησε στον χρήστη ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου. Αν υποθέσουμε ότι το σχετικό μήνυμα είναι αληθινό, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι πληροφορίες του Jon Prosser να είναι ακριβείς.

Το νέο Apple Watch Series 7 μπορεί να μην έρχεται με συνταρακτικές αλλαγές από άποψη αισθητικής σε σύγκριση με τον σχεδιασμό των παλαιότερων μοντέλων που έχει μείνει απαράλλαχτος από το 2015, ωστόσο έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη και μέγεθος (41mm και 45mm από 40mm και 44mm), μικρότερα bezels και ένα πλήρες ψηφιακό πληκτρολόγιο QWERTY. Επιπλέον, η οθόνη είναι φωτεινότερη κατά 70%. Θα διατεθεί στα χρώματα Blue, (Product) RED, Midnight, Starlight και Green.

  • Thanks 1