Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν, με την προϋπόθεση να συναντήσουν κάποια πιθανά bug

Η νέα έκδοση iOS 15 έρχεται με αρκετές νέες λειτουργίες όπως μάθαμε, με το SharePlay να βρίσκεται στο FaceTIme, καλύτερες εφαρμογές για χάρτες και καιρό, όπως και βελτιώσεις σε εφαρμογές μηνυμάτων και γκαλερί. Αν και η επίσημη διάθεση θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμη, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν τη public beta έκδοση, έχοντας πάντα υπόψη πως υπάρχει περίπτωση για bugs και αστάθειες. Μαζί με το iOS 15, διατέθηκε και το iPadOS 15, όπως και το watchOS 8.

Το iOS 15 είναι συμβατό με iPhone 6S και μετέπειτα μοντέλα (όπως και τις δύο γενιές iPhone SE) και με το iPod Touch 7ης γενιάς. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν και το watchOS 8, θα χρειαστούν ένα Apple Watch 3, 4, 5 ή 6 και να τρέχουν iOS 15 beta. Οι ενδιαφερόμενοι με συμβατές συσκευές μπορούν να εγγραφούν στο beta πρόγραμμα της εταιρείας στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Από εκεί θα έρθει ειδοποίηση για την εγκατάσταση. Σύμφωνα με αναφορές σε ξένα μέσα, η beta έκδοση είναι αρκετά σταθερή αλλά με glitches να παρουσιάζονται σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Όσο οι συσκευές είναι καταχωρημένες στο beta πρόγραμμα, θα λαμβάνουν αυτόματα ενημερώσεις όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή απεγγραφής από το πρόγραμμα, η οποία θα επαναφέρει τη συσκευή στη τελευταία σταθερή έκδοση λογισμικού. Τέλος, πριν προχωρήσετε στην εγγραφή, κρατήστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας για αποφυγή απώλειας.

  • Like 2