Η πρόσφατη αναβάθμιση που κυκλοφόρησε η Apple για iOS συσκευές, η iOS 6.1.3, είχε ως σκοπό να διορθώσει προβλήματα ασφαλείας που υπήρχαν σε προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού. Πλέον όμως, φαίνεται τα προβλήματα δεν διορθώνονται αλλά εμφανίζονται και νέα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αναφορές στα επίσημα forums υποστήριξης της Apple, χρήστες που εγκατέστησαν την ενημέρωση αυτή παραπονέθηκαν για γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας του iPhone τους ενώ και ένα καινούργιο κενό ασφαλείας στην οθόνη κλειδώματος έκανε την εμφάνισή του.

 

Η ενημέρωση είχε αρχικώς κάνει το ντεμπούτο της την περασμένη εβδομάδα και είχε ως σκοπό να διορθώσει προβλήματα, εντούτοις όμως οι χρήστες καταγράφουν προβλήματα με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.Επιπλέον επισημαίνουν ότι οι μπαταρίες μέχρι το πρωί είναι εντελώς άδειες, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η λειτουργία της αφύπνισης στη συσκευή τους. Το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται σε συσκευές ανεξαρτήτως δικτύου και μοντέλου.

 

Από την μεριά τους οι χρήστες προτείνουν πολλούς τρόπους επέκτασης κατά το δυνατόν της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, όπως η πραγματοποίηση ενός hard reset ή η απενεργοποίηση της λειτουργίας της αυτόματης ενημέρωσης για υπηρεσίες όπως το email. Να σημειωθεί ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή η Apple δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα πάνω στο θέμα αυτό.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/ios-6-1-3-upgrade-could-cause-misery-for-your-battery-users-moan-7000013074/[/url]']zdnet.com