Οι 3 οθόνες βασίζονται στον iMac 24’’, στον επερχόμενο iMac 27’’ αλλά και ένα νέο μοντέλο 32’’ Pro Display XDR.

Η LG αναπτύσσει 3 νέες οθόνες που μπορεί να καταλήξουν να είναι για την Apple, συμπεριλαμβανομένης μίας βασισμένης στον iMac 24’’, μίας βασισμένης στον επερχόμενο iMac 27’’ και ενός μοντέλου 32’’ που μπορεί να είναι ένα νέο Pro Display XDR monitor με τσιπ Apple Silicon. Οι πληροφορίες έρχονται από τον λογαριασμό dylandkt στο Twitter, ο οποίος έχει ως επί το πλείστον ακριβές ιστορικό με φήμες που σχετίζονται με την Apple.

Σε δημοσίευση στο Twitter, ο χρήστης ανέφερε ότι οι οθόνες βρίσκονται επί του παρόντος σε περιβλήματα χωρίς κάποιο brand, αλλά πιστεύει ότι οι οθόνες μπορεί να είναι για την Apple, δεδομένου ότι έχουν παρόμοιες προδιαγραφές με τα μοντέλα iMac και Pro Display XDR.

Ο χρήστης πρόσθεσε ότι οι οθόνες 27’’ και 32’’ φαίνεται να έχουν τεχνολογία mini-LED και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz Pro Motion. Πρόσθεσε ακόμη ότι η οθόνη των 32’’ φαίνεται να είναι εξοπλισμένη με ένα Apple Silicon τσιπ, άγνωστο για την ώρα. Ο Mark Gurman του Bloomberg ήταν ο πρώτος που ανέφερε ότι η Apple εργάζονταν σε μια αυτόνομη οθόνη που θα είναι πιο προσιτή από την Pro Display XDR των $4.999, και εάν οι πληροφορίες αποδειχθούν ακριβείς, η οθόνη θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη και σε 24 και 27 ίντσες. Αυτές θα είναι οι πρώτες εξωτερικές οθόνες με την επωνυμία της Apple από τότε που η εταιρεία σταμάτησε να πουλά το Thunderbolt Display το 2016.

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν από τον λογαριασμό dylandkt ευθυγραμμίζονται με προηγούμενες φήμες από τον αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος μόλις αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iMac 27’’ με οθόνη mini-LED το πρώτο εξάμηνο του 2022. Η ιστοσελίδα 9to5Mac ανέφερε επίσης ότι η Apple εργάζονταν σε ένα νέο Pro Display XDR με τσιπ A13.

  • Like 1