Ο διάσημος αναλυτής παραθέτει νέα στοιχεία που δείχνουν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός ανασχεδιασμένου iPad και των νέων ακουστικών στη σειρά AirPods.

Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo «ξαναχτυπά», αυτή τη φορά με πληροφορίες από συνάντηση μετόχων της Apple όπου και συζητήθηκαν πλάνα για κυκλοφορία ενός iPad με Mini-LED οθόνη αλλά και των AirPods 3.

Η ταϊβανέζικη Career Technology αναμένεται να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης της Apple για το 2021, καθώς η τεχνολογία soft board LCP (liquid crystal polymer) που διαθέτει είναι ιδανική για ένα iPad με οθόνη Mini-LED. Χάρη σε αυτή, τα εξαρτήματα μιας συσκευής ενώνονται και επικοινωνούν μεταξύ τους με υψηλή ταχύτητα και χαμηλή καθυστέρηση, κάτι που σίγουρα θα βοηθούσε στην προκειμένη.

Όπως υποστηρίζει ο Kuo, η Apple είχε έξι προϊόντα σε στάδιο παραγωγής για κυκλοφορία του 2021, με ένα από αυτά να είναι το εν λόγω iPad που τότε προοριζόταν για το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Φαίνεται πως τα νέα στοιχεία έκαναν τον αναλυτή να αλλάξει γνώμη, πλέον υποστηρίζοντας πως το νέο iPad θα έρθει στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Χρησιμοποιώντας Mini-LED, που διαθέτουν από 1000 έως 10.000 LEDs στην έκτασή τους, οι οθόνες παράγουν αποτελέσματα καλύτερα από μια παραδοσιακής LED και πιο κοντά σε μιας OLED, δίχως τα προβλήματα όπως το burn-in που εμφανίζονται σε αυτές. 

Όσον αφορά τα νέα AirPods 3, αναμένεται να μπουν σε πλήρη παραγωγή στις αρχές του 2021, όπου η κύρια αλλαγή θα είναι η μετάβαση από σχεδιασμό PCB+SMT σε System-in-Package, επιτρέποντας στο design να είναι εφάμιλλο των AirPods Pro και όχι των AirPods 2.

Αναμένονται πιο οικονομικά, ώστε να προσεγγίσουν ευρύτερο κοινό όμως δεν θα έχουν high-end λειτουργίες όπως Active Noise Cancellation - αναφέρεται πως η διάρκεια μπαταρίας θα είναι βελτιωμένη, παρόλα αυτά, και πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο ασύρματο chip για τα ακουστικά. Η Career Technology πάλι θα παίξει βασικό ρόλο στην κατασκευή τους, παρέχοντας εξαρτήματα στην Apple.

  • Like 1