Αρχικά οι Apple TV υπηρεσίες ήταν αποκλειστικά διαθέσιμες σε Sony Bravia τηλεοράσεις και Chromecast με Google TV

Το Android TV είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για smart TV και TV boxes, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών και streaming υπηρεσιών σε τηλεοράσεις. Μια μεγάλη έλλειψη ήταν το Apple TV, με την Google να επιβεβαιώνει πως η εφαρμογή και η Apple TV Plus υπηρεσία του είναι πλέον διαθέσιμα στη πλατφόρμα της.

Η Nvidia ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ανακοίνωσαν πως οι Shield TV συσκευές της υποστηρίζουν τις Apple TV και Apple TV Plus υπηρεσίες, προσθέτοντας πως η Apple TV εφαρμογή υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant. Στη συνέχεια φυσικά ήρθε και η επιβεβαίωση από την Google, πως η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη για το οικοσύστημα του Android TV OS.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο 9to5Google, η εταιρεία ενημέρωσε πως οποιαδήποτε Android TV συσκευή βασίζεται σε Android 8.0 Oreo και άνω που δεν είναι συσκευή επιπέδου Android TV Operator, θα έχει πρόσβαση στην Apple TV εφαρμογή. Σίγουρα σημαντικά νέα, καθώς η εφαρμογή αρχικά ήταν διαθέσιμη μόνο σε Sony Bravia τηλεοράσεις και Chromecast με Google TV.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως η Apple TV εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για κινητά με Android, αναγκάζοντας τους ενδιαφερόμενους να επισκέπτονται την αντίστοιχη ιστοσελίδα για πρόσβαση στην υπηρεσία.

Τέλος, πέρα από τη δυνατότητα ενοικίασης/αγοράς περιεχομένου, περιλαμβάνεται και η Apple TV Plus συνδρομή για πρόσβαση σε περιεχόμενο από Paramount Plus, Starz και AMC Plus.

  • Thanks 1