Πρόκειται ίσως για τον πρώτο και μεγαλύτερο ανασχεδιασμό από το 2018 και ίσως προσφέρεται σε διαφορετικά χρώματα

Από το 2018 ακόμα τα διάφορα μοντέλα Apple Watch είναι σχεδόν πανομοιότυπα μεταξύ τους. Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει φέτος σύμφωνα με τον YouTuber Jon Prosser και τον concept artist Ian Zelbo, καθώς δημοσίευσαν κάποια renders τα οποία υποστηρίζουν πως βασίζονται σε εικόνες και CAD αρχεία που έλαβαν από πηγές τους.

Τα renders μας προϊδεάζουν για ένα ανανεωμένο Apple Watch 7 με πιο επίπεδες άκρες σε σύγκριση με τις καμπύλες του Apple Watch 6 και πίσω. Ο σχεδιασμός θυμίζει αυτόν των iPhone 12 και iPad Air που έρχονται με παραπλήσιο design.

apple-watch-7-leak-render-3.jpg

Η οθόνη πιθανότατα θα είναι ίδια με της τρέχουσας γενιάς ισχυρίζεται ο Prosser, με την εταιρεία να φέρεται πως δοκιμάζει μοντέλα με μικρότερο bezel και μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης. Συνεχίζει λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό να δούμε και νέα χρώματα, όπως pastel green και light blue.

Πέρυσι ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo επίσης μας ενημέρωσε πως το Apple Watch 7 πιθανότατα θα υποστεί σχεδιαστικές αλλαγές, λέγοντας τότε πως "αναμένει σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού στα νέα Apple Watch μοντέλα που θα διατεθούν στο δεύτερο μισό του 2021".

Τέλος, ο Prosser πρόσθεσε στο τέλος πως δεν είναι σίγουρος αν αυτό είναι όντως το επόμενο Apple Watch, αλλά όπως έχουμε συνηθίσει με τον Kuo, σπάνια κάνει λάθος.

apple-watch-7-leak-render-2.jpg