Στις 8.00 το απόγευμα ξεκινάει η προγραμματισμένη παρουσίαση της Apple στην οποία η εταιρεία θα προχωρήσει στην παρουσίαση του iPad 5ης γενιάς αλλά και του iPad mini 2 μεταξύ άλλων.

Οι μέχρι τώρα διαρροές αναφέρουν ότι το iPad 5ης γενιάς θα διαθέτει νέο σχεδιασμό ο οποίος θα θυμίζει αρκετά αυτό του iPad mini ενώ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPad 5 θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ. Ακόμα αναμένεται να διαθέτει το chipset A7 το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 5s και το οποίο είναι μάλιστα και 64bit.

 

Ο διάδοχος του επιτυχημένου iPad mini θα φέρει την πολυπόθητη Retina ανάλυση και στο μικρό tablet της Apple ενώ παραμένει μυστήριο αν θα ενσωματώνει και αυτό το A7 chipset. Πάντως κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να δούμε σε κανένα από τα δύο μοντέλα την ενσωμάτωση του Touch ID, του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

 

Οι ανακοινώσεις πάντως στη συγκεκριμένη παρουσίαση αναμένεται να επεκταθούν και εκτός iPad, με την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του OS X Mavericks η οποία μπορεί να είναι ακόμα και αύριο.

 

Όπως σε κάθε παρουσίαση νέων iPhone και iPad, έτσι και σήμερα θα μεταδώσουμε μέσω Liveblog όλες τις ανακοινώσεις, αναμεταδίδοντας τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites τα οποία βρίσκονται μέσα στον συνεδριακό χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση.

 

Το Liveblog μας θα ξεκινήσει λίγο πριν τις 20:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο. Η Apple σπανίως συνηθίζει την ζωντανή μετάδοση των παρουσιάσεών της μέσω βίντεο, και η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης. Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξει εξέλιξη, θα ενημερώσουμε σχετικά την είδηση με όλα τα απαραίτητα Links.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/liveblog/34-apple-liveblog-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2013/[/url]']Liveblog - Apple iPad 5 και iPad mini 2

 

Ενημέρωση: Αρχικά η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά για όσους έχουν στην κατοχή τους Apple TV. Περιμένουμε να δούμε αν η μετάδοση θα γίνει και μέσω browser

 

Ενημέρωση 2η: Και μέσω browser θα υπάρξει τελικά δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης αλλά μόνο μέσω Safari browser και μόνο για OS X 10.6 και iOS 4.2 και άνω.

 

2013-10-22_1445.jpg