Καθώς ο Ιούνιος και το συνέδριο των προγραμματιστών της Apple, WWDC πλησιάζει, η Apple συνεχίζει να βελτιώνει και να τελειοποιεί το iPhone SDK. Προχτές, μαζί με το τελευταίο update του Mac OS X, 10.5.3, ανακοινώθηκε και η νέα beta έκδοση του iPhone SDK, που πλέον έχει φτάσει την έκτη έκδοσή του.

 

Η τελευταία beta φέρνει κάποιες μικρές αλλαγές στο SDK, όπως επίσης και το firmware του iPhone 2.0, ενώ έχει κάποια χαρακτηριστικά που «δείχνουν» προς το πολυαναμενόμενο 3G iPhone.

 

Η τελευταία έκδοση του iPhone SDK απαιτεί και την τελευταία έκδοση του Mac OS, 10.5.3, που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

 

Οι φανατικοί των ...φημών έψαξαν στο νέο SDK για στοιχεία που προδίδουν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός iPhone 2.0, και δεν διαψεύστηκαν: ένα μυστηριώδες νέο εικονίδιο, που απεικονίζει ένα ελαφρά διαφορετικό iPhone από αυτό που κυκλοφορεί, όπως επίσης και μερικά λεκτικά που συνδέονται με την έννοια του 3G, καθώς προειδοποιούν τους χρήστες ότι αν αλλάξουν τις 3G ρυθμίσεις τους κατά τη διάρκεια της κλήσης, θα την χάσουν.

 

Όσο λοιπόν πλησιάζει ο Ιούνιος, ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που προδίδουν την κυκλοφορία ενός νέου, 3G iPhone 2.0 μέσα στον ερχόμενο μήνα.

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr